DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İZMİT BELEDİYESİ’NDEN SPOR KOMPLEKSİ HAMLESİ

Yıllardır spor tesisi sıkıntısı yaşanan kentimiz için çok önemli bir projeyi daha hayata geçirmeye hazırlanan İzmit Belediyesi, Yeşilova Mahallesi’nde futbol sahaları, tenis, voleybol, plaj futbolu gibi birçok branşa hizmet edecek çok amaçlı spor kompleksi yapacak

‘Spor Kenti İzmit’ sloganı ile hareket eden İzmit Belediyesinin tesisleşme yönündeki çalışmaları sürüyor. İzmit’teki spor kültürünün güçlendirilmesi ve geliştirilmesine önem veren İzmit Belediyesi Yeşilova Mahallesi’nde yapılacak olan yeni spor kompleksinin çalışmalarını tamamladı. Tesis yapımının tamamlanmasının ardından bölgeye ayrı bir değer katacak.

Tesiste Neler Var?

Yeşilova’da İklim Sokak ve Yetiş Sokak keşişimde yer alan 15 bin metrekarelik alana kurulacak olan tesiste 2 adet futbol sahası, 2 adet tenis kortu, 1 adet plaj futbolu / Voleybol Sahası, 2 metre genişliğinde yürüyüş yolu ve bisiklet yolunun yanı sıra soyunma odaları, toplantı salonu, kafeterya, park alanı, dinlenme alanı ve otopark bulunacak.

İzmit Spor Şehri Olacak

Yapılacak tesisle birlikte kentin çok önemli eksiğinin tamamlanacağını belirten Başkan Hürriyet, “Biz amatör branşlara, altyapıya çok önem veriyoruz. İzmit, yetenekli ama bu yeteneklerini gösterme imkânı bulamayan çok sayıda gence sahip bir kent. Yapımına başlanacak tesis ile gençlerimiz spor yapma imkânı bulacak. İzmit’ten yeni yıldızlar yetişecek” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.