DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

KADINLAR PEMBE BALON UÇURDULAR

KADINLAR PEMBE BALON UÇURDULAR

Başiskeleli Kadınlara Farkındalık Eğitimi

Başiskele’de vatandaşların sağlığına bilinçlenmesine özen göstererek sağlıklı bir toplum oluşturmaya büyük gayret gösteren Başiskele Belediyesi, “Meme Kanseri Farkındalık Etkinliği” düzenledi.

Başiskele Belediyesi ve VM Medical Park Kocaeli Hastanesi iş birliği ile düzenlenen etkinlikte Op. Dr. Tolgay Akın, Başiskele Sahili’nde bir araya gelen kadınlara meme kanseriyle ilgili önemli bilgiler verirken her hastalıkta olduğu gibi bu hastalıkta da erken teşhisin çok önemli olduğunu anlattı.

KADINLAR PEMBE BALON UÇURDULAR

Koronavirüs tedbirlerine uygun olarak açık havada yapılan etkinlikte Dr. Akın’ın bilgilendirmesinin ardından katılımcılar, meme kanseri farkındalık rengi olan pembe renkteki balonları gökyüzüne bıraktılar ve etkinlik alanındaki bir ağaca da pembe kurdeleler bağladılar.

KATILIMCILAR ÜCRETSİZ TETKİK HAKKI KAZANDILAR

Etkinliğe katılan her kadının VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’nden ücretsiz meme kanseri tetkik hakkı kazandığı etkinlikte, Cyclelogy Coffee tarafından kahve ikramı da yapıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.