DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

KLAS OTO BOYA KAPORTA UZMAN KADROSUYLA FARK YARATIYOR

İlçemizde uzun yıllar Gölcük Sanayi Sitesinde başarılı hizmetlere imza atan KLAS Oto Boya Sanayi sitesinin yeni yerine taşınmasının ardından Başiskele Sanayi Sitesine taşınarak başarılı işlere imza atmaya devam ediyor. Bünyesine Kaportayı da ekleyen KLAS Oto Boya, Kaporta konusunda yılların tecrübesi bilgi ve birikimleri ile Klas Oto Kaporta ve Boyanın gücüne güç katan Hilmi usta tecrübeleriyle tüm marka ve model araçların şikayetlerini hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmaktadır.

Oto Boyada İsmail usta Tecrübesi

KLAS Oto Boyanın tecrübeli patronu İsmail Ustanın nezaretinde marka ve model ayırmadan tüm araçlarınızın boyasında tecrübesi ile araçlarınızı ilk günkü temizliğine ve güzelliğine kavuşturuyor. Araç boyasını nerede yaptıracağım diye düşünmeyin Başiskele Sanayi Sitesinde hizmet veren KLAS Oto Boya’dan fiyat almadan aracınızı boyatmayın. Kalite, güven, güler yüzleri ile KLAS Oto Kaporta Boya’nın farkını sizde göreceksiniz. KLAS Oto Kaporta Boya Servisi bünyesinde kalifiye ustalar hataları ortadan kaldıran ekipmanları ile önemli derecede kaporta yıpranmış bölgelere uygulanan plastik kaynağından ufak çaplı rötüş hasarlarına kadar Başiskele Sanayi Sitesinde geniş bir kaporta ve boya servisi ile hizmet vermektedir. Konusunda uzman kaporta boya takımına aracınızla ilgili sorunları iletebilir ve problemleriniz için hızlı çözümler bulabilirsiniz. Ayrıca aracınıza hangi parça onarımı veya değişimi olursa olsun, orijinal halinin en az maliyeti ile en kısa zamanda onarılması için uzman ekibimiz çalışmalarını büyük bir titizlikle yapmaktadır.

Far Temizliği, farlarınıza yeni görünüm sağlıyor

Plastik cam farlarının zamanla kirlenmesi ve güneşten dolayı yıpranması hem az ışık vermesi hem de görüntülerinin kötü olması araç sürücülerine zor anlar yaşatarak muayene istasyonlarından geri dönmelerine neden oluyor. Araçlarına yeni far almanın maliyetinin yüksek olması nedeniyle KLAS Oto Kaporta Boya farkı ile özel bir işçilik ile uygulanan far temizleme yöntemiyle araçların farlarına yeni görünüm kazandırılıyor. Aracınızın oto boya ve kaporta işleminden en memnun kalacağınız KLAS Oto Kaporta ve Boya olacağını söyleyebiliriz. Memnuniyetiniz ile birlikte en doğru oto boya ve kaporta fiyatlarına da bizde ulaşabilirsiniz. KLAS Oto Kaporta Boya tüm marka model araçlarının kaporta onarımlarında doğru ve hızlı çözümler üretmeye devam ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.