DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Limon Ağacı Anaokulu miniklerinden 29 Ekim kutlaması CUMHURİYET ÇOCUKLARI

Limon Ağacı Anaokulu miniklerinden 29 Ekim kutlaması

CUMHURİYET ÇOCUKLARI

İlçemizde 2020 yılı Haziran ayında hizmet vermeye başlayan ve kısa sürede aileler tarafından en çok tercih edilen Anaokullarından biri olan Değirmendere Limon Ağacı Anaokulu’nun minik öğrencileri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en güzel şekilde kutladılar.

29 Ekim’i en güzel şekilde kutladılar

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında bir program düzenleyen Değirmendere Limon Ağacı  Anaokulu öğrencileri, Kurucu Müdürler  Esra Kumru ve Merve Önbaş ile öğretmenleri Kübranur İşeri ,Ceyda Dalar, Arzu Akdoğan, Aleyna Kocaman, Gözde Gülsuyu, Sena Burnaz, Elif Bursal, Leyla Adaoğlu eşliğinde unutulmaz bir gün geçirdiler. Gününün anlam ve önemi için kırmızı beyaz giyinen öğrenciler 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en güzel şekilde kutladılar.

Öğretmenler ve öğrenciler kırmızı beyaz giyindiler

Değirmendere Atatürk Mahallesi, Sabiha Gökçen Caddesi, Buket SK. No:9 adresinde hizmet vermekte olan Değirmendere Limon Ağacı Anaokulu’nda minik öğrenciler 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında oldukça eğlenceli ve unutulmaz bir gün geçirdiler. Gününün anlam ve önemi için kırmızı beyaz giyinen öğrenciler güne öğretmenleri eşliğinde saygı duruşu ve  İstiklal Marşı ile tören başladılar. Türende sonra 4-5 yaş öğrencilerinin oluşturduğu Cumhuriyet Korosu ‘Sonsuza Kadar Cumhuriyet’ şarkısını söyledi. Minik öğrencilerin koro gösterisi öğretmenleri ve öğrenciler tarafından büyük beğeni aldı. Törende daha sonra okuldaki tüm öğrenciler Cumhuriyet Bayramı temalı sanat etkinliği yapıp, okulu süslediler ve unutulmaz bir gün geçirdiler.

 “Öğrencilerimize Cumhuriyet ruhunu aşıladık”

Öğrencilerine unutulmaz bir gün geçirdikleri için çok mutlu olduklarını ifade eden Değirmendere Limon Ağacı  Anaokulu öğrencileri, Kurucu Müdürler  Esra Kumru ve Merve Önbaş, “Değirmendere Limon Ağacı Anaokulu olarak öğrencilerimize Cumhuriyet Ruhunu aşılamak istedik ve öğrencilerimizle unutulmaz bir gün geçirdik.  Öğrencilerimizle çok eğlenceli bir gün geçirdik. Öğrencilerimiz ve biz bu güne özel çok güzel bir şekilde hazırlandık ve gerçekten çok güzel bir gün geçirdik. Dileriz önümüzdeki yıllarda daha güzel bayramlar yaşarız” dediler.   

Haber: Serap DURUKAN

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.