DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Mehmet Akif Ortaokulu öğrencileri Cumhuriyet Bayramını kutladı ÖZLENEN BAYRAM COŞKUSUNU GÖLCÜK’TE YAŞATTILAR

Mehmet Akif Ortaokulu öğrencileri Cumhuriyet Bayramını kutladı

ÖZLENEN BAYRAM COŞKUSUNU GÖLCÜK’TE YAŞATTILAR

Gölcük’ün kaliteli eğitim yuvalarından Mehmet Akif Ortaokulu öğrencileri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı gerçekleştirdi. Öğrenciler gösterileriyle büyük beğeni toplarken, Öğretmenleri ve Veliler Öğrencilerin gösterilerini soluksuz izledi.

Büyük bir alkışı hak ettiler

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu ilçemizde derin yaşandı. Gölcüklüler kutlama programlarına adeta akın etti. Mehmet Akif Ortaokulu öğrencileri de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle anlamlı ve çok güzel bir programa imza attılar. Öğretmenleri eşliğinde hazırladıkları programlara eşlik eden Öğrencileri aileleri ve Öğretmenleri büyük bir beğeniyle izledi. Öğrenciler Okul dışında da bir yürüyüş gerçekleştirerek, Atalarına olan sevgilerini haykırdı. Ellerinde Ay yıldızlı bayrakları, Kırmızı Beyaz kıyafetleri ile Cumhuriyet Bayramı Coşkusunu derinden yaşayan ve yaşatan öğrenciler, büyük bir alkışı da hak etti.    

Müdür Yalçın ve Müdür Yardımcısı Ceyhun’da öğrencilerin gösterilerini izledi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programına öğrencilerine destek vermek üzere Mehmet Akif Ortaokulu Müdürü Halil Yalçın, Müdür Yardımcısı Merve Ceyhun, Okul Öğretmenleri de programlara katılım sağladı.

YORUMLAR

  1. Burak dedi ki:

    Elinize sağlık harika bir program olmuş