DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

MHP İl Başkanı Kurt’tan seri ziyaretler

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Başkanı Av. Yunus Emre Kurt ve Milletvekili Saffet Sancaklı geçtiğimiz gün ilimizde seri ziyaretler gerçekleştirdi.

KOSTÜ akademik yıl açılışına katıldı.Bilgiküpü okullarında Nejdet Özmen ve Kenan Demir’i, KOÜ Hastanesi Başhekimi Nuh Zafer Cantürk’ü , KOÜ Rektörü Saadettin Hülagü’yü, Gaziler Haftası nedeniyle Muharip Gaziler Derneğini, Kocaeli ASKF Başkanı Murat Aydın’ı,  TFFHGD Kocaeli Başkanı Av. Özhan Kurt ve ekibini

Kocaeli Muhtarlar Derneği başkanımız Mustafa Ersoy ve Muhtarlarımızı, İtfaiye haftası nedeniyle itfaiyecilerimizi ziyaret ettiler.

‘Hemşehrilerimizden gördüğümü yüksek ilgi ve teveccüh ile mutlu olduk’

İl Başkanı Yunus Emre Kurt yaptığı açıklamada; ‘Bugün dolu dolu bir gün geçirdik. Gittiğimiz her yerde MHP ne kadar güçlü olursa Ülkemizin o kadar güçlü olacağını anlattık. Kent ve ülke gündemini değerlendirdik. Hemşehrilerimizden gördüğümü yüksek ilgi ve teveccüh ile mutlu olduk. Bu kentte MHP’nin varlığını hissetmeyen kimse kalmayacak. Kocaeli ve davamız ile ilgili hayallerimizi durmaksızın çalışarak gerçekleştireceğiz.Merak edenler için hala enerjimiz yüksek gece yarısına dek programlar devam edeceğiz. ‘ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.