DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, ‘GELECEĞİMİZ İÇİN ÜRETMEK ZORUNDAYIZ’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Bilal Çakır, yaptığı değerlendirmede önemli konulara değindi. Başkan Çakır, partilerinin her zaman dile getirdiği köylerde üretim projelerinin bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini belirterek, ‘Ülkemizde artan fiyatların düşmesi için bir an önce köylerde tarıma ağırlık verilerek, üretime geçmek zorundayız’ dedi.

‘Köylerimiz canlandırılmalı, göçler durdurulmalı’

Ülkemizde fiyat artışının tek çaresinin üretmekten geçtiğini belirten MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, ‘Biliyorsunuz ki Milliyetçi Hareket Partisi olarak köylerde üretime dönülmesi gerektiğini uzun zamandır söylüyoruz. Artan fiyatların düşmesi için köylerdeki göçlerin durdurulması, köylerde üretim yapılması şarttır. Şu anda ne yazık ki köylerimizde horoz bile ötmüyor. Köylere Okul, Sağlık Ocağı ve Tarım Kooperatifleri kurulmalı, köylerimiz canlandırılmalıdır. Köylerde tarıma ağırlık verilmeli, üretim projesi öne çıkartılmalı, köylerimizi üretim alanlarına çevirmeliyiz’ dedi.

‘Kısıtlama günlerine geri dönmeyelim’

Covid-19 Pandemi sürecinde son günlerde kritik eşik olan 30 bin bandının aşıldığını belirten Başkan Çakır, ‘Ne yazık ki Covid-19 kurallarına uyulmadığında, aşı olunmadığında vaka ve vefat sayıları oldukça artıyor. 30 bin bandı da aşılmış durumda. İlimizde ve ilçemizde de vaka sayıları her geçen gün yükseliyor. Halkımız bu konuda üzerine düşen görevi yerine getirmeli, kurallara uymalı, maskelerini mutlaka takmalı ve aşı olmayanlar aşılarını olmalılar. Yoksa kısıtlama kararları yakın gözüküyor’ diye konuştu.

‘Halkımızın partimize olan teveccühü bizi mutlu ediyor’

 İlçemizdeki çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Başkan Çakır, ‘MHP Gölcük İlçe Teşkilatı olarak kurduğumuz birimlerle sahada olmaya devam ediyoruz. MHP sadece seçim döneminde çalışan bir parti değildir. Bizler halkımız için çalışmalarımızı yoğun olarak sürdürüyoruz. Halkımzın da partimize olan teveccühü bizi mutlu etmektedir. Perşembe ve Cuma günleri esnaflarımızı, vatandaşlarımızı ve partimizin büyüklerini ziyaret ediyoruz. Gölcük’te de güzel çalışmaların olduğunu görüyoruz. Halkımızın istekleri Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer beyefendi tarafından yerine getiriliyor. Gölcük’te beklenilen projeler hayata geçmeye devam edecektir. İlçemizde Kavaklı’da bulunan  Yavuz Mahallesi ve Donanma Caddesi de aynı Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi gibi genişletilirse ilçemizin trafik sorunu büyük oranda aşılır’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.