DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Necati Çelik’te Başhekim Acar Bina Turu Değerlendirmesine katıldı ‘ÖNCELİĞİMİZ TESİS GÜVENLİĞİMİZ’

Yapmış olduğu sağlık sunumu ile Pandemi sürecinde de vatandaşlara kaliteli bir hizmet veren Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi, hastanedeki sorunları çözüme kavuşturmak için tüm gücüyle çalışıyor. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde Başhekim Uz. Dr. Sertan Acar’ın katılımı ile bina değerlendirmesi gerçekleşti. Değerlendirmeye ayrıca Hastane İdarecileri ve birim sorumluları da katıldı.

Daha iyi bir hizmet verebilme amacıyla

Hastane Acil Servisi, Poliklinikler, Yoğun Bakım Ünitesi, Diyaliz Ünitesi ve Servis katlarında vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek amacıyla gerçekleşen değerlendirmede; tesis güvenliği, Kalite ve Verimlilik kriterleri gözden geçirildi. Daha sonra hasta ve hasta yakınları ile görüşmeler gerçekleştiren hastane idarecileri işleyiş ve aksaklıklarla ilgili gerekli kritikleri yaptıktan sonra bina değerlendirilmesini tamamladı.

“Amacımız kurumumuzda tesis güvenliğini sunmak”

Hastane Başhekimi Uz. Dr. Sertan Acar gerçekleşen bina turu hakkında; “amacımız kurumumuzda tesis güvenliğini sağlayarak, kaliteli ve en iyi sağlık hizmetini sunmaktır” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.