DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Pazartesi Pazarı’nda meyve sebzeler tezgahları renklendirdi

Köylülerin topraklarından gelen taptaze meyveler ve sebzeler vatandaşlarla buluştu. Kış aylarının gelmesiyle beraber tezgahlarda kestane ve bal kabağı öne çıktı.

 Ayrıca kış mevsiminin vazgeçilmezleri arasında narda öne çıkanlar arasında bu işte en çok emek köylülerde bütün zorluklarla sebze ve meyveleri ekip biçiyorlar ve böylece halk pazarlardan bu meyve sebzeleri alıyorlar ve taze bir şekilde halk evlerine getiriyor. Tabi ki köylülerin ürünlerini satabilmek için semt pazarları köylülere büyük bir olanak sağlıyor. İlçemizde bugün kurulan Pazartesi Pazarı’na vatandaşların ilgisi bu haftada yoğun oldu. Semt Pazarı’nda tezgahlar birbirinden çeşitli ürünler ile renklendi.

PAZARLAR HALK SAYESİNDE BÜYÜK RAĞMET GÖRÜYOR

Halkın evlerini taze meyveler ve sebzeler geliyor ve böylece köylüde kazançlı çıkıyor her iki taraf mutlu ayrılmış oluyor. Pazarlar sayesinde köylüler unutulmuyor. Böylece pazarlarda halk tarafından büyük yoğunluk ve bolluk görülüyor.

Güncel fiyatlar

Nar 8 lira, Mandalina 6 lira, Muz 13 lira, Üzüm 8 lira, Armut 8 lira, Elma 5 lira, Şeftali 10 lira, Patates 10 lira, Soğan 14 lira, Domates 6 lira, Patlıcan 6 lira, Havuç 6 lira, Marul 8 lira, Brokoli 10 lira, Beyaz lahana 12 lira, Bal kabağı 5 lira, Biber 8 lira, Kestane 25 lira, Ispanak 8 lira.

Haber: Hazan UYSAL

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.