DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Saadet Partisi İlçe Başkanı Temayül Yoklamasını gerçekleştirdi YILDIZ, ‘DESTEĞİM HER ZAMAN SÜRECEK’

Saadet Partisi Gölcük İlçe Teşkilatı, yaklaşan kongre öncesinde, ilçe ve mahalle teşkilatların katılımıyla “İlçe Başkanı Temayül Yoklaması” gerçekleştirdi.

Gölcük ilçe Başkanı Yaşar İsmail Yıldız öncülüğünde gerçekleştirilen toplantıya,

Kocaeli Şube yönetiminden de heyet katıldı. Geçtiğimiz Pazartesi günü akşam 21:00 de başlayan temayül yoklamasına katılan üyeler; kapalı zarf usulü yazdıkları beş adet ismi, toplantı sonunda, Saadet Partisi Kocaeli Şubesi Teşkilatlanmadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Halil Kayın ve ekibine teslim ettiler.

Yıldız, ‘Görevi devralacak arkadaşıma sonuna kadar her türlü desteğimi sunacağım’

Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Yaşar İsmail Yıldız açılış konuşmasında şunları söyledi, “Bu güne kadar elimizden geldiğince görevimizi bilhakkın yerine getirmeye çalıştım. Şimdiye kadar maddi manevi destek olan tüm dava kardeşlerime teşekkür ediyorum, Allah kendilerin razı olsun.” dedi ve şunları ekledi: “Günümüzde tüm insanlığın refahı için çalışan Milli Görüş davamızın, vizyon sahibi görüşler arasında, dinimiz İslam’dan temel almakla en temiz, en yapıcı en faydalı ve sözüne en sadık bir dava olduğuna inanıyor ve bu uğurda canla başla çalışmaya gayret ediyoruz. Zamanın akışı içerisinde basit bir nokta olabilecek bu toplantı ile de sadece, bayrak yarışında daha iyi koşabileceğine inandığım, sırası gelen arkadaşıma görevi teslim etmeyi amaçlamaktayım. Görevi devralacak arkadaşıma sonuna kadar her türlü desteğimi sunacağımı taahhüt etmeyi de ayrıca görev biliyorum. Toplantımız hayırlara vesile olsun” dedi ve istişareyi yönetmek üzere sözü Kocaeli Şube Teşkilat Başkanı Halil Kayın beye teslim etti. Kocaeli Şube Teşkilat Başkanı Halil Kayın, üyelerin sözlü talebi üzerine zikredilen “altı” adet olası adayı tahtaya yazdırdı ve sırasıyla selamlama konuşmaları için mikrofona davet etti. Mustafa Özsoy, İbrahim Akgündüz, Ahmet Özbay, Abdurrezzak Tuncer, Mahmut Er, Hüseyin Özbay adaylar arasında yer aldı. Gölcük İlçe Yönetimince organize edilen bu istişareye, birbirinden değerli 56 yetkin üye katıldı ve toplantı 23.00’de sona erdi.

Kayın, ‘Yaşar İsmail kardeşimden ben razıyım, Allah da razı olsun’

Toplantı sonunda Kocaeli Şube Teşkilat Başkanı Halil Kayın, şunları söyledi: “Bugün burada bir şeyi bir kez daha iyi anladık ki, camiamızda bulunan teşkilatımızın her kademesinde görev üzere olan ve burada bulunan her üyemiz; kendisi için değil, diğer kardeşi için, insanlık için en iyi olanı istiyor! Şimdiye kadar canla başla çalıştığına şahit olduğum Yaşar İsmail kardeşimden ben razıyım, Allah da razı olsun. Bundan sonra görevi devralacak arkadaşımıza da, Yaşar kardeşim gibi canla başla çalışan yardımcılar göndermesini Cenab-ı Allah’tan niyaz eder, toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ederim.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.