DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

SAVDES-SEN Kocaeli Bölge Şube Başkanı Özhan İmre, ‘GÖREV DAĞILIMIMIZI TAMAMLADIK’

Savunma ve Güvenlik Destek Hizmetleri Sendikası (SAVDES-SEN) Kocaeli Bölge Şube Başkanı Özhan İmre, kongreden sonra görev dağılımını belirlediklerini belirterek, kongre süreci hakkında bilgi verdi.

‘Üyelerimizin teveccühlerine layık olacağım’

SAVDES-SEN Kocaeli Bölge Şube Başkanı Özhan İmre, ‘Sendikamızın Olağan Genel Kurulu’nu üyelerimizin yoğun katılımı ile sorunsuz tamamladık. Demokrasi şöleni eşliğinde tamamladığımız kongremizde üyelerimizin teveccühü ile yeniden başkanlığa seçildim. Tüm üyelerimize, sendikamıza ve tüm kurullarımıza göstermiş oldukları güven ve ilgiden ötürü teşekkür ediyoruz. Geçmiş dönemde nasıl ki üyelerimiz için sıkı bir şekilde çalışmalarımızı yaptıysak bundan sonraki süreçte de hangi sorunla karşılaşırsak karşılaşalım, üyelerimizin daha iyi bir şekilde çalışmalarına, daha iyi bir şekilde yaşamlarını devam ettirmelerine imkan sağlamak adına faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Yaptığımız ilk toplantımızda da yönetim kurulumuzu, denetim ve disiplin kurullarımızı oluşturduk’ dedi.

Görev dağılımı belli oldu

Başkan İmre, son olarak, ‘Yönetim kurulumuzda Başkanlık görevini şahsım yaparken Başkan Vekilimiz Hasan Hüseyin Hoyur oldu. Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Çiğdem Ersoy, Basın ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Güler, Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Nail Dere, Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Yaşar Kuloğlu, Mevzuat ve Toplu Sözleşmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı İbrahim Işık oldu. Denetim Kurulumuzda ise Başkan Hasan Basri Küçük olurken Raportörlük görevini Secattin Yücel, üyeliklerini ise Şerife Kılıç, Koraç Ulubir ve Adnan Salman yapacak. Disiplin Kurulumuzda da Başkan Aslan Akbulut olurken Raportörlük görevini Fahrettin Yazıcıoğlu, üyeliğini ise Halil İbrahim Torlak yapacak. Tüm kurullarımıza görevlerinde başarılar diliyorum’ diyerek açıklamalarını tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.