DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Sokaktaki dostlarımız ilgi ve şefkat bekliyor

Sokaktaki dostlarımız ilgi ve şefkat bekliyor

Gölcük’te sokak hayvanlarına yönelik önemli projeler hayata geçiriliyor.Sokaktaki dostlarımız bizlerden ilgi ve şefkat beklerken, hayvanseverler de  sokaktaki dostlarımızın daha güzel bir yaşam şartlarına kavuşacağı projelerin hayata geçirilmesini istiyor. 

Geçtiğimiz senelerde özellikle başı boş sokak köpekleri artan yemek ve su ihtiyaçlarını karşılamak üzere gruplar halinde ilçe merkezine ve sokaklara inerek, vatandaşları tedirgin ediyorlardı. Gölcük Belediyesi’nin uyguladığı su ve mama matikler, hayvanseverlerin işyerlerinin veya evlerinin önüne mama ve su koyması büyük ölçüde hayvanların insanlara saldırmalarının önüne geçti.

‘Mama ve su desteğinde bulunmaya devam edelim’

İlçemizde geçtiğimiz senelere nazaran sokaktaki canlarımıza olan hassasiyet daha da artmış durumda. Hayvanseverler, özellikle kış aylarına girmeye hazırlandığımız bugünlerde Sokak Hayvanlarına mama ve su desteğinde bulunmaya devam edilmesi gerektiğini ifade ettiler.

 .

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.