DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

TEMA Vakfı Gölcük Temsilciliği okul ziyaretlerine başladı İLK ZİYARET GONCAGÜLLER ANAOKULU’NA OLDU

TEMA Vakfı Gölcük Temsilciliği okul ziyaretlerine başladı

İLK ZİYARET GONCAGÜLLER ANAOKULU’NA OLDU

TEMA Vakfı Gölcük Temsilcisi Melahat Aşıkoğlu ve Mahalle Temsilcileri okul ziyaretlerine başladı. TEMA Vakfı Gölcük temsilciliğinin ilk adresi Goncagüller Anaokulu oldu.

Yapabilecekleri çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundular

Türkiye çöl olması sloganı ile yıllardır ülkemizde milyonlarca fidanı toprakla buluşturan TEMA Vakfı çalışmalarına aralıksız sürdürüyor. Bu sene okullara verecekleri eğitimler ve etkinlikler için okul ziyaretlerine başladıklarını açıklayan TEMA Vakfı Gölcük Temsilcisi Melahat Aşıkoğlu ilk ziyaretlerini Goncagüller Anaokulu’na gerçekleştirdiklerini ifade etti. Aşıkoğlu, Goncagüller Anaokulu Müdürü Melek Çolak ile yapabilecekleri çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Okulun bahçesinde yapılacak etkinlikler ve eğitimler hakkında konuştular

Gölcük TEMA Temsilcisi Melahat Aşıkoğlu gerçekleştirdikleri ziyaretler hakkında yaptığı açıklamada, ‘TEMA Vakfı Gölcük ekibi olarak okul ziyaretlerimize Topçular Mahallesi’nde bulunan Goncagüller Anaokulu ile başladık. Pandemi koşulları nedeniyle okulun muhteşem bahçesinde bu yıl yapacağımız etkinlikler ve eğitim programları hakkında okul müdürümüz Melek Çolak’la bilgi paylaşımı yaptık. Eğitim programı başvurularını aldık ve Kasım ayında sürpriz bir etkinlikle karşınızda olmak için planlar yaptık’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.