DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

TEMA Vakfı İlçe Temsilcileri Başkan Sezer’i ziyaret etti ‘TOPRAK DEDENİN İSMİ GÖLCÜK’TE YAŞATILSIN’

TEMA Vakfı İlçe Temsilcileri Başkan Sezer’i ziyaret etti

‘TOPRAK DEDENİN İSMİ GÖLCÜK’TE YAŞATILSIN’

TEMA Vakfı Gölcük İlçe Temsilcileri geçtiğimiz gün Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i makamında ziyaret etti. Başkan Sezer’e TEMA Vakfı’na yaptığı bağıştan ötürü teşekkürlerini ileten ve fidan sertifikasını takdim eden TEMA Vakfı Gölcük Temsilcisi Melahat Aşıkoğlu, Başkan Sezer’den Gölcük’te yapılacak bir parka TEMA Vakfı Kurucusu Hayrettin Karaca’nın isminin verilmesinin sözünü aldı.

Ziyarete TEMA Vakfı Gölcük Temsilcisi Melahat Aşıkoğlu’nun yanı sıra; Mahalle temsilcileri Hakan Çetiner, Şevkiye Uğur, İlkay Küçük ve Filiz Cengiz katılım sağladı.

Aşıkoğlu, ‘Hayrettin Karaca’nın isminin ilçemize yapılacak bir parkta yaşamasını istiyoruz’

TEMA Vakfı’na yaptığı destekler için teşekkürlerini belirten TEMA Vakfı Gölcük Temsilcisi Melahat Aşıkoğlu ‘TEMA Vakfı Gölcük Temsilciliği olarak bugün siz değerli  Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer’i ziyaret edip ilçemizdeki TEMA Vakfı çalışmaları hakkında bilgi vermek istedik. Bizler Başkanımız adına TEMA Vakfı’na bağışladığımız fidan sertifikasını kendisine hediye ediyoruz. Sayın Belediye Başkanımıza desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz. TEMA Vakfı’nın Milli Eğitim Bakanlığı ile protokol çerçevesinde okullarımızda yürüttüğümüz eğitim projelerimizi sürdürüyoruz. Bu eğitimleri çocuklarımıza aktararak, güzel bir geleceğin oluşmasına vesile olmak istiyoruz. Ayrıca Sayın Belediye Başkanımızdan TEMA Vakfımızın kurucusu Toprak Dedemiz Hayret Karaca’nın adının ilçemize yapılacak parklardan birisine verilmesini istiyoruz. Başkanımızda bu isteğimizi olumlu karşıladı. Bu da bizleri çok mutlu etti’ dedi.

Başkan Sezer, ‘Doğa ile iç içe büyüdüm’

Başkan Sezer’de ziyaret için memnuniyetini belirterek, TEMA Vakfı Gölcük Temsilcisi Melahat Aşıkoğlu ve Yönetimine teşekkür etti. Başkan Sezer ziyarette doğa ile iç içe büyüdüğünü ve ağaçlandırma çalışmalarına bizzat kendisinin destek verdiğini, kendisinin dikip büyüttüğü ağaçlarının olduğunu söyledi. Ülkemizde ve Gölcük’te ağaçlandırma çalışmalarının süreceğini ifade etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.