DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği 37 yaşında SICAK BİR YUVA

İlçemizin en aktif ve kalabalık Sivil Toplum Kuruluşu olan Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) 37. Yıl dönümünü ve Dünya Astsubaylar Günü Anıtpark’ta kutlayacak.

TEMAD Gölcük Şubesi 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü ve 37. Kuruluş yıldönümleri münasebetiyle programlar gerçekleştirecek. 17 Ekim 1984 yılında kurulan TEMAD işlevi, çalışmalarıyla da takdir görüyor. TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, 17 Ekim Pazar günü saat 12.00’de Anıtpark’ta çelenk sunma programı ve Dernek binalarında yıldönümü pastalarını keseceklerini belirtti.

Tülü, ‘Muvazzaf ve Emekli meslektaşlarımızı aileleri ile birlikte yıldönümümüze bekliyoruz’

TEMAD Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü, ‘17 Ekim Astsubaylar Günümüz ve 37. Kuruluş Yıldönümümüz Kutlu Olsun. 17 Ekim Pazar günü saat 12.00’de Gölcük Anıtpark’ta çelenk sunma törenimiz olacak. Çelenk sunma töreninden sonra binamızda yıldönümü pastamızı keseceğiz.  Muvazzaf ve Emekli meslektaşlarımız aileleri ile birlikte yıldönümümüze bekliyoruz’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.