DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Yarın 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü

Yarın 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü

Demokratik bir ülkenin vazgeçilmez unsurlarından birisi basındır. Gazeteciler; haber alma özgürlüğü, toplumsal farkındalık oluşturulması, ifade ve fikir hürriyetinin kamusal alanda yayılabilmesi açısından büyük bir sorumluluğa sahiptir. Yarın 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü.

Fedakarca çalışan Gazeteciler, saygıyı ve sevgiyi haketmektedir

 Dünyanın her köşesinde haber alma ihtiyacını karşılayarak toplumun doğru bilgiye hızlı bir şekilde ulaşmasında aracı olan her türlü zorluğa ve sıkıntıya rağmen fedakarca çalışan basın emekçileri mesai saati gözetmeksizin, vatandaşlarımızı bilinçlendirmek ve her konuda haberdar etmek için verdikleri mücadele her türlü takdiri hak etmektedir.

Gazetecilik kutsal bir Meslektir

Günümüzde birçok Gazete ülkemizde son yıllarda azalan okuma oranlarından olumsuz etkilenmekte, yayın hayatlarını devam etmekte zorlanmaktadır. Toplumu aydınlatmanın ve bilinçlendirmenin sorumluluğunu alan Gazeteciler, siz değerli Okurlarımızdan Gazetelere sahip çıkmasını bekliyor. Şu kesinlikle unutulmamalı ki Gazeteler kapanırsa toplumun ışığı söner. Bizde Gazetemiz adına tüm Meslektaşlarımızın bu anlamlı günlerini kutluyoruz.

Haber: Arif ÖZTOK

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.