DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Yeniden Refah Partisi Değirmendere’ye çıkartma yaptı ‘HALKIN UMUDU OLMAYA GELİYORUZ’

Yeniden Refah Partisi Değirmendere’ye çıkartma yaptı

‘HALKIN UMUDU OLMAYA GELİYORUZ’

Yeniden Refah partisi Gölcük İlçe teşkilatı saha çalışmalarında hız kesmiyor.  Saha çalışmaları ve teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Gölcük teşkilatı Değirmendere Dört yol mevkiinde bir mekanda Değirmendere Temsilcisi Mustafa Ok’u atamasını yaptıktan sonra, taze temsilcisi ve ilçe Başkanı Mustafa Bayazıt’ın öncülüğünde Değirmendere’yi esnafı ve halkını karış karış gezerek Milli Görüşün kalesi Yeniden Refah Partisi’ne desteğe davet ettiler.

Ok, ’17 Ekim’de Genel Başkanımızın karşısına dimdik çıkacağız’

17 Ekim de Kocaeli’de olacak Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın programına hazırlık çalışmalarının yapıldığı toplantıda; Değirmendere temsilciliğine atanan Ok, ‘Bu görevi bana layık gören ilçe başkanım ve yönetimine teşekkür ediyorum. Bugün itibarı ile Değirmendere’mizde sandık sandık çalışmalarımıza başlayıp, hemen şimdi sahaya inip artık Türkiye’de çözümün tek adresinin Yeniden Refah partisi olduğunu herkese her kesime anlatacağız aktaracağız. 17 Ekim’de Genel Başkanımızın karşısına dimdik çıkacağız inşallah’ diyerek sözlerini tamamladı.

‘Mustafa Ok kardeşimize başarılar diliyorum’

Görevi tebliğ eden ilçe başkanı Başkan Bayazıt; Gençlerimizle ana kadromuzla Ok’a görevi tebliğ ettik. Tam kadro burada olduk ki her zaman her yerde hazır olduğumuzu tüm teşkilat çalışmalarımızda mahalleleri, gençlik ve hanım kolları dair biz bir ve beraber çalışacağız. Değirmendere’de en kısa zamanda tüm mahallelerimizde teşkilatlanacağız. Bu görevi üstlenen Mustafa Ok’a görevinde başarılar diliyor, hayırlı olsun diyorum, diyerek sözlerini tamamladı ve ziyaretlere geçildi. Ziyaretler esnasında partiye üye olanların olması dikkatlerden kaçmadı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.