DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

YERALTI EVSEL ATIK KONTEYNER TEMİZLİĞİNE DEVAM EDİYOR

YERALTI EVSEL ATIK KONTEYNER TEMİZLİĞİNE DEVAM EDİYOR

Gölcük Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda hayata geçirilen ve büyük beğeni alan yer altı evsel atık konteynerlerinin düzenli bakımları ve temizlikleri yapılmaya devam ediliyor.

Donanma Mahallesi İlhan Tuğba Caddesi’nde çalışma yaptılar

Geçtiğimiz yıllarda Gölcük Belediyesi’nin kendi tasarımı ve projesi olarak hayata geçirilen ve Gölcük genelinde birçok bölgede uygulanan Yer altı evsel atık konteynerlerinin bakım ve temizlikleri Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenli olarak yapılıyor. Ekipler son olarak Donanma Mahallesi İlhan Tuğba Caddesi üzerinde bulunan yeraltı evsel atık konteynerlerinin temizliği yapılarak çevre halkının kullanımına sunuldu.

“Temiz bir Gölcük İçin çalışıyoruz”

Gölcük genelinde yaptıkları çalışmalar ile takdir toplayan Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünden gerçekleştirilen çalışma hakkında yapılan açıklamada, “ Yeraltı evsel atık konteynerlerimizin su dolan haznesi ve kirlenen çevresini ekiplerimiz müdahale ederek tertemiz yapıyor. Donanma Mahallesi İlhan Tuğba Caddesi üzerinde bulunan yeraltı evsel atık konteynerlerimizin temizliği yapılarak çevre halkının kullanımına sunuldu. Temiz bir Gölcük İçin çalışıyoruz.  Çalışmalarımız aralıksız olarak devam edecektir” denildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.