DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, ‘DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ’

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Gebze İlçe Teşkilatı’nın gerçekleştirdiği Danışma Toplantısında önemli konuşmalar yaptı. Ellibeş, “İkinci 20 yıllık yeni dönemin başlangıcındayız. Bunun için çok çalışacağız” diye konuştu.

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ev sahipliğindeki genişletilmiş ilçe danışma meclisine partililerin ilgisi yoğun oldu. Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi tamamen dolarken, yine coşku ve heyecan vardı. AK Parti MKYK Üyesi Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, ilçe başkanları, il ve ilçe yöneticileri, önceki dönem belediye başkanları ve ilçe başkanlarıyla çok sayıda partili danışma meclisinde yerini aldı. Önceki dönem İl Başkanı Mahmut Civelek, geçmiş dönem milletvekillerinden Cemalettin Kaflı, önceki dönem ilçe belediye Başkanı Adnan Köşker de danışmaya katılan isimler arasındaydı.

Mahalle başkanları 15 günde 2 bin yeni üye sözünü yerine getirdi

Öte yandan danışma meclisinde İl Başkanı Mehmet Ellibeş’e de bir sürpriz geceye damgasını vurdu. On beş gün önce ilçe başkanlığında yapılan mahalle başkanları toplantısında İl Başkanı Mehmet Ellibeş, yılsonuna kadar 2 bin yeni üye sözü almıştı. Mahalle başkanları 15 günde bu sayıya ulaşarak, danışma meclisinde yeni üye formlarını Başkan Ellibeş’e teslim etti.

‘AK Parti Türkiye’nin lokomotifi olmuştur’                                              Temsili olarak yeni üyelere danışma meclisinde rozet de takılırken, Başkan Ellibeş, “AK Parti, Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi ile birlikte aydınlık yarınlar için son 20 yılda yaptıkları dev projelerle Türkiye’nin lokomotifi olmuştur.  Şimdi ikinci 20 yılın başlangıcında olduğumuzu düşünerek yeni bir döneme başlıyoruz. Bu nedenle bizlerin ne kadar çok çalıştığı, ne kadar hayırlı hizmetlere imza attığı çok önemli.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.