• BIST 100

    10063,71%-0,19
  • DOLAR

    32,37% -0,14
  • EURO

    34,73% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2406,93% -1,14
  • Ç. ALTIN

    3882,72% -0,72

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, ‘BİZ LAF DEĞİL HİZMET ÜRETİYORUZ’

Genel 12.11.2021 11:39:34 0
AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, ‘BİZ LAF DEĞİL HİZMET ÜRETİYORUZ’

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen,

‘BİZ LAF DEĞİL HİZMET ÜRETİYORUZ’

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, ülke gündemi hakkında açıklamalarda bulundu.  Başkan Seymen, ‘Biz laf değil hizmet üretiyoruz’ dedi.

‘Ne yaparlarsa yapsınlar kalıcı eserler oluşturuyoruz‘

Seymen, ‘Saygıdeğer hemşehrilerim, değerli basın mensupları oldukça yoğun bir katılımla ve muhteşem coşkusuyla geride bıraktığımız Ak Parti Gölcük İlçe Başkanlığı 105. Danışma Meclisimizin ardından yoğun bir gündemle karşı karşıyayız. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz haftayı milletimiz adına oldukça bereketli bir şekilde geçirdi. Ana muhalefet ve ortakları tüm enerjilerini yalan yanlış bilgilerle halkın kafasını karıştırmaya, milleti kandırmaya çalışmakla harcarken Sayın Cumhurbaşkanımız Ülkemizin farklı noktalarında Milyarlarca liralık yatırımların açılışlarıyla gerçekleştirdi. Küresel sorumluluk bilinciyle Dünya’da iklim değişikliği konusunda en çok çalışma yapan ülkelerin başlarında yer alan ülkemizde bu noktada bir adım daha atıldı. Gövde hacmi bakımından Atatürk barajından sonra en büyük ikinci olan, ülkemize yılda 3 milyar TL civarında bir kazanç sağlayacak olan Ilısu Prof. Dr. Veysel Eroğlu Barajı’nın açılışı gerçekleştirildi. Milletimize ve bölge halkına hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca Batman’da al bayrağımıza coşkuyla sarılan muhteşem bir kalabalığın katılımı ile Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 36 Fabrika, Şehir Stadyumu ve tamamlanan projelerin açılış töreni gerçekleştirildi. Yatırım bedeli 1 milyar lirayı geçen kamu yatırımlarının ve organize sanayi bölgemizdeki fabrikaların ülkemize, şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Bakın biz laf değil hizmet üretiyoruz. Ne yaparlarsa yapsınlar kalıcı eserler oluşturuyoruz. Rabbimizin nasibi, milletimizin duası ile çağ atlatan hamleler yapıyoruz. Bir lider düşünün, bir yandan diplomasi girişimleriyle ülkemizi Dünya’da kurulan bütün masaların aktörü yapacak, diğer yandan yılmadan yorulmadan vatandaşlarımızın hizmetine kalıcı eserler sunacak. Allah dua eden milletimizden ve liderimizden razı olsun.’

‘Bu durumu her zaman olduğu gibi yine Ak Parti Hükümeti iyileştirecektir’

Ülkemizde hayata geçirilen projeler hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Seymen, ‘Sayın Cumhurbaşkanımız milyarlarca liralık hizmetlerin yanı sıra kabine toplantısından sonra da milletine müjdelerini sıraladı. Dünya zirvesinde olan sağlık sistemine katkı sağlayacak, Sağlık Bakanlığımız için 40 bin yeni personel atanacağı duyurusunu yaptı. Ayrıca, elektrik faturalarındaki enerji fonu ve TRT payı giderlerinin faturalardan kaldırılacağını ilan etti. Avrupa’da 2020 yılında metreküpü 150 dolardan satılan doğalgazın 2021 yılında 1200 dolarları bulduğunu, ancak Türkiye’de bu yükselişin vatandaşa yansıtılmadığı ve metreküpünün 150 dolardan işlem görüldüğünü ifade etti. Böylelikle Avrupa’ya oranla doğalgazda vatandaşlarımıza %76’lık bir katkı sunulduğunu belirtti. Dolayısıyla Türkiye’de her bir vatandaşımıza yıllık 1500 lira civarında enerji tüketimi katkısı sunulduğunu açıkladı. Sayın Cumhurbaşkanımız hangi şartlar olursa olsun halkının yanında olduğunu gösteriyor ve hissettiriyor. Dünya’da pandemi ile belirginleşen ekonomik türbülansın ülkemize yansımalarının farkındayız ve bu durumu her zaman olduğu gibi yine Ak Parti Hükümeti iyileştirecektir. Bunun en büyük göstergesi Sayın Cumhurbaşkanımızın çabasıdır.’ diye konuştu.

‘Sayın Kılıçdaroğlu hani sınır namustu?’

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, ‘Biz gece gündüz milletimiz için çalışırken, ülkemizin beka sorunlarından biri olan Kılıçdaroğlu yine kendisine yakışanı yaparak Kanal İstanbul Projesini diğer ülkelerin Büyükelçilerine şikayet etmiştir. Hem de tehditvari bir şekilde şikayet etmiştir. Sayın Kılıçdaroğlu hani sınır namustu? Neden ülkemizi sürekli dışarıya yalan yanlış bilgilerle şikayet ediyorsunuz? Neden birilerinden talimat alıp sınır ötesi operasyonlarına, sınırlarını korumasına karşı çıkıyorsunuz? Neden sizin milletvekilleriniz, belediye başkanlarınız teröristlerle, teröristlerin siyasi uzantılarıyla kolkola? Bu milletin yakasından düşün artık. Milletimiz sizi iyi tanıyor, biliyor. İnanıyorum ki vatansever CHP’li kardeşlerimiz, hemşehrilerimiz de sizin teröristlere, dış aktörlere bu bağlılığınızdan rahatsız. Ancak milletimiz müsterih olsun, içerden dışarıdan kim gelirse gelsin mücadele etmekten yılmayacağız’ dedi.

‘Meral Akşener’in Türkkan’ı sahiplenen ifadelerini duyunca şok olduk’

‘Bir diğer değinmek istediğim konu ise Kocaeli’mizden milletimizin meclise gönderdiği ancak, milletimizden, milli değerlerimizden, dini değerlerimizden, terbiyeden, vicdandan, insanlıktan bihaber olan İyi Parti Milletvekili Lütfü Türkkan’ın, ülkemizin bekası adına savaşırken hain terör örgütü, kalleş PKK tarafından vücudu parçalanarak şehit edilen şehidimizin kardeşine ve kız kardeşine küfrüdür. Biz bu konuyu kolay kolay unutmamalıyız. Görüyoruz ki terör örgütünün siyasal liderleriyle kahvaltı hayalleri kuranlar, topraklarımızda kürdistan söylemini kabul edenler, perde arkasında bölücülerle ittifak ortaklığı yapanlar içindeki bölücü sempatisini iyice ortaya çıkarmak suretiyle bu vatan için canını feda eden şehidimize ve ailesine küfürler ediyor. İşte onların iç yüzü bu. İyi parti Lütfü Türkkan’dır, Lütfü Türkkan İyi Partidir. Lütfü Türkkan hem bir şehit kardeşine, hem de bir kadına küfür etmiştir. Lütfü Türkkan’ın Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’den bir lider ve her şeyden önce kadın hassasiyeti, zarafeti beklerken kendisinden de Lütfü Türkkan’ın davranışını sahiplenen ifadeler duyunca şok olduk. Konuyla ilgili hassasiyet gösteren Milletvekilimiz Sayın Radiye Sezer Katırcıoğlu, MKYK üyemiz, Milletvekilimiz Sayın Emine Zeybek ve diğer hanım milletvekillerimiz ile birlikte TBMM’de bir basın açıklaması gerçekleştirdiler. Açıklamada Lütfü Türkkan’ın kaçak çiftliğini, kaçak çiftliğini haber yapan gazeteciyi akrabalarına darp ettirmesini, Ziraat Bankası’ndan çektiği ve ödemediği 36 milyon dolar milletin parası, TBMM’ye gelen bir şehit babasını kıyafetinden dolayı küçümser ve kovar bir tavır sergilemesini hatırlattılar ve istifasını talep ettiler. Bu davranışların ne milletvekilliğine, ne de iddia ettikleri milliyetçi kimliğine sığdığını ifade ettiler. Daha vahim olanın ise, hakaretin ap açık olduğu halde bunu önce reddetmesi, sonra kabul etmesi, şehit ailesinden, kız kardeşinden, bütün kadınlardan özür dileyeceğine sadece Genel Başkanından özür dilemesi olduğunu belirttiler. Ayrıca Sayın Meral Akşener’e şu soruları yönelttiler:

1-Bir kadın genel başkan ve milliyetçi olarak HDP Diyarbakır İl Başkanlığı binası önünden evlat nöbeti tutan annelerin yanına neden gitmediniz? 2-İttifak zincirinin son halkası olarak gizli ortağınız HDP’den mi çekindiniz? 3-İttifak zincirinden kopmak veya oturduğunuz koltukların diyetini ödemekten mi korkuyorsunuz? 4-Bu milletin milliyetçi ablası, bacısı iseniz eğer sizin alışık olduğumuz tepki modelinizi neden göstermediniz? Bu zat-ı koruma sebebiniz nedir? 5-Demirtaş’ın kahvaltı teklifini kabul etme gafletinde bulunarak deşifre olduğunuz HDP ortaklığının üstünü mü örtmek istiyorsunuz? Sayın milletvekillerimizin yönelttiği bu soruların cevaplarını merak ediyoruz.’

‘ Teröristlerle koyun koyuna olanların ipliğini pazara çıkaracağız’

Seymen, son olarak, ‘Öte yandan işleri olmadığı halde birilerine şirin görünmek için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı ve benzerleri, terör zanlısı Demirtaş’ın eşine methiyeler dizerken, Lütfü Türkkan konusunda, şehit ailesi konusunda sus pus. Kadın dernekleri? Ağızlarını bıçak açmıyor. Neden? Çünkü şehidimizin kardeşi kendi mahallelerinden değil. Bu ifadeleri en sakin halimle kullanmaya çalışıyorum. Bizim canlarımıza topraklarımıza kastedenlere methiyeler dizenler, Siz Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni sevmenin, milletini sevmenin ne olduğunu kavrayamamışsınız. Siz millet, milliyet ne demek bundan anlamazsınız. Siz bu milleti hak etmiyorsunuz. Milletimiz müsterih olsun. Alanı bu zihniyete bırakmayacağız. Bu cennet vatanın her bir karışına canımız pahasına sahip çıkacağız. Teröristlerle koyun koyuna olanların ipliğini pazara çıkaracağız. Söz veriyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşehrilerimi selamlıyor, hayırlı haftalar diliyorum’ diyerek açıklamalarını tamamladı.


OYUN DEVAM ETMELİ !..

CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri, ‘TÜM EMEKÇİ KARDEŞLERİMİZİN 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMINI KUTLUYORUM’

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, “EN KUTSAL KAZANÇ; ALIN TERİ İLE KAZANILAN, HELAL KAZANÇTIR”

Mehmet Akif Ersoy Başiskelelilere Seslendi

Gölcük Lions Kulübü’nden Otizmli ailelere MAVİ IŞIK KONU BAŞLIĞI İLE EĞİTİM VERİLDİ

Gölcük Donanma Komutanlığı’nda iki yıl öne geçirdiği kaza sonucu yaralanan RIDVAN GÜRSOY ŞEHİT OLDU

CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Metehan Aydın, “YAŞASIN 1 MAYIS!”

Sultan Baba Hat Müzesi önündeki taşların onarımı yapıldı

Büyükşehir ulaşımda hız kesmiyor; YUKARI HEREKE-DİLOVASI ÇERKEŞLİ YOLU TAM SÜRAT

Körfez’e bir prestij cadde daha kazandırıldı

Spor Toto Gençler Türkiye Judo Şampiyonasına KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE KAĞITSPOR DAMGA VURDU

DERİNCEGÜCÜ İLK RESMİ MAÇINI OYNADI

Derince Birlikspor kupasını BAŞKAN GÖKÇE’NİN ELİNDEN ALDI

Kocaelispor’un eski futbolcusu SADUN GEMİCİ HAYATINI KAYBETTİ

Beklenen festival başlıyor

Hıdrellez Bahar Bayramı konseri 4 Mayıs’ta KOCAELİ KONGRE MERKEZİ’NDE YAPILACAK

Gölcük Hükümet Konağı’nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor YENİ BİNA 2025’TE HİZMETE AÇILACAK

Kocaeli Şehir Hastanesi 1 yıl önce hizmete girmişti İLK YILDÖNÜMÜNE YAKIŞAN KUTLAMA

İYİ Parti Kocaeli İl Teşkilatı’ndan tam destek açıklaması ‘MÜCADELEMİZİ GÜÇLENEREK SÜRDÜRECEĞİZ’

Birleşmiş Milletler Simüle edildi, Sorunlar İngilizce konuşuldu KOCAELİ’DEKİ 32 OKUL ÖĞRENCİSİ GÖLCÜK’TE BULUŞTU

Birikim Okulları, EJERCongress 2024'e Ana Sponsor Oldu

Tehlike arz eden taş duvar yenileniyor

Sırf Tiyatro ekibi İstanbul’da yoğun ilgi gördü

Halıdere Eskiköy Caddesi’nde yamuk tabela düzeltilmeli

Başkan Hürriyet Sözünü Tuttu PAMUK ŞEKERİ ARABASINA KAVUŞTU

Kocaelispor Bandırmaspor’u 3-1 mağlup etti LİGDE KRİTİK GALİBİYET

Gölcükspor İstanbul’da son dakikada yıkıldı

Büyükşehir’den çocuklara ücretsiz at binme

Büyükşehir ulaşımda hız kesmiyor; YUKARI HEREKE-DİLOVASI ÇERKEŞLİ YOLU TAM SÜRAT

KERVANSARAY’DA ÇOCUKLAR EĞLENCEYE DOYDU

Yükleniyor

İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ÖZGÜRLÜK FİLOSU İLE KUDÜS’E GİDİYOR

Dr. Ekrem Aktuğ’un Kızı Serra Yoğun Bakımda

YILDIZLI, KOMİSYON TOPLANTISI İÇİN KIRGIZİSTAN’A GİDİYOR

HAKEV Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Burhanettin Çalgan, “BAYRAM ÖNCESİ GAZZE’DEKİ DİN KARDEŞLERİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRELİM’

Terzioğlu Spor Kulübü’nden Büyük Başarı İKİ ALTIN MADALYA

Çetiner’den Dünya Yaban Hayatı Günü hakkında önemli açıklama ‘BİRÇOK HAYVAN NESLİ TÜKENME TEHLİKESİ İLE KARŞI KARŞIYA’

Ceyhun Konak ve Tayfun Konak Vali Yavuz’a ziyaret ‘TEBRİK EDİYORUM’

Ay, ‘Şaban-ı Şerif Ayı Ümmetin Ayıdır’

Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ‘SİVİL TOPLUM GÜÇLENMELİ’

Kocaeli’de kick boks fırtınası esti DÖVÜŞÇÜLER RİNGİN TOZUNU ATTIRDI

Değirmendere Yalı Mahallesi Sakinleri o bölgeye kavşak aynası istiyor

Değirmendere’de küp taş tamiri

Esra Durmuş Sanat Atölyesi Kursiyerleri, SANATA YOLCULUK YAPTI

Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman’dan, İKİ GÜNLÜK BOYKOT ÇAĞRISINA SERT TEPKİ

Müdür Mert ve Türkmen İlkokullarda halk oyunları çalışmalarını takip ettiler “HALK OYUNLARI KÜLTÜRÜMÜZÜN VAZGEÇİLMEZ PARÇALARIDIR”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri Projesi’nde ÇALIŞMALAR SORUNSUZ İLERLİYOR

‘Karma Sanatlar’ Sergisi açılışı Değirmendere Sanat Evi’nde yapıldı SANAT İYİ Kİ VAR

Değirmendereliler Çınarlık Meydan Kafe’yi çok seviyor NEZİH ORTAMI İLE ÇEKİM MERKEZİ OLUYOR

Çeşmenin çatısının bir bölümü yıkılmış durumda DÜZELTİLMESİ İSTENİYOR

Uyarı tabelaları zarar görmeye devam ediyor

Büyükşehirden 23 Nisan’da ücretsiz ulaşım

CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Mühip Kanko, “HÜKÜMETİN EKONOMİ POLİTİKASI; FAKİRDEN ALIP ZENGİNE DAĞITMAK!”

Kocaeli’de 2024 yılı Mart ayında 2 bin 624 konut satıldı

Necmi Kandemir Emlak Piyasasını değerlendirdi ‘YÜKSEK FAİZ EV SATIŞLARINI OLUMSUZ ETKİLİYOR’

Efe Otomotiv Yedek Parça kalitesiyle fark yaratıyor ORİJİNAL VE MUADİL YEDEK PARÇALARI TEK ADRESTE

Sezon bitse de balığa ilgi yoğun HAMSİ 130, İSTAVRİT 150 LİRA

TÜED Gölcük Şubesi Başkanı Ergun Şahin, ‘EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 20 BİN LİRA OLMALI’

Türk Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış “BU RAMAZAN AYINDA DA AİLELERİMİZİN YANINDA OLDUK”

Kaymakam Müfit Gültekin Aileleri ziyaret etti GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİLİYOR

KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu dış ticaret verilerini değerlendirdi ‘TÜKETİM MALLARI İTHALATINDA DAHA DİKKATLİ DAVRANILMALI’

Büyükakın’dan Berna Abiş’e önemli görev ‘TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Zafer Partisi İlçe Başkanı Kayıhan Kayı, “GÜÇLENEREK GELİYORUZ”

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, “PROJELER GÖLCÜK’ÜN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK”

Büyükakın, “23 Nisan’da tüm çocuklar gülmeli”

İlknur ve Emre Sarıel çiftinin  biricik oğulları Utku 1 yaşına girdi İYİ Kİ DOĞDUN UTKU

Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde BİNA TURU YAPILDI

Haydi çocuklar Ormanya’ya! Bİ DÜNYA EĞLENCE BAŞLIYOR

Donanma Caddesi üzerinde parke taşları onarıldı

Haydi çocuklar Ormanya’ya! Bİ DÜNYA EĞLENCE BAŞLIYOR

Başkan Sezer’den başarılı sporculara tebrik

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 34 28 1 5 58 89
3.Trabzonspor 34 18 12 4 15 58
4.İstanbul Başakşehir 34 15 12 7 7 52
5.Beşiktaş 34 15 13 6 5 51
6.Kasımpaşa 34 14 13 7 -3 49
7.Rizespor 34 14 13 7 -6 49
8.Alanyaspor 34 12 10 12 3 48
9.Sivasspor 34 12 10 12 -4 48
10.Antalyaspor 34 11 11 12 -3 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Kayserispor 34 11 13 10 -9 40
13.Samsunspor 34 10 15 9 -7 39
14.Ankaragücü 34 8 12 14 -3 38
15.Fatih Karagümrük 34 9 16 9 -2 36
16.Konyaspor 34 8 14 12 -14 36
17.Gazişehir Gaziantep 34 9 18 7 -15 34
18.Hatayspor 34 7 15 12 -10 33
19.Pendikspor 34 7 18 9 -32 30
20.İstanbulspor 34 4 23 7 -41 16