DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başiskele Müzik Okulları Yeni Döneme Hazırlanıyor

Başiskele Müzik Okulları Yeni Döneme Hazırlanıyor

Başiskele Belediyesi Ücretsiz Müzik Okulları’nda yeni eğitim dönemi için yetenek taramaları başladı.

Başiskele Belediyesi tarafından birbirinden farklı müzik branşlarında 7 yaşından 30 yaş üstüne kadar tüm genç ve çocuklara hitap edecek ücretsiz müzik eğitimlerine yeniden başlıyor. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ilk kez yaz aylarında gerçekleştirilen ücretsiz müzik okulları kış aylarında da devam edecek. Kentteki çocuk ve gençleri sanatsal ve kültürel aktivitelere yönlendirmek, müzik becerilerini gün yüzüne çıkarmak için açılan müzik okullarında geleceğin müzisyen adayları mülakata alındılar.  

Altınkent Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen mülakatlarda adaylar müzik yeteneklerini geliştirebilmek için uzman müzik eğitmenlerinin karşısında hünerlerini sergiledi. Müzik öğretmenleri tarafından değerlendirilerek yetenek tarama testine tabi tutuldular. Yetenek taramasından geçen geleceğin müzisyen adayları yeteneklerine göre farklı branşlara yönlendirilerek kayıtları alındı.

9 DALDA MÜZİK EĞİTİMİ VERİLECEK

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün önderliğinde ilçede kültür-sanat etkinliklerinde atağa kalkan Başiskele Belediyesi, genç yeteneklere fırsat sunmaya devam ediyor. Geçen yaz aylarında ilk kez yapılan ve gençler tarafından yoğun talep ve beğeni toplayan kurslar kış aylarında da devam edecek.

Altınkent Mahallesi 29 Ekim Caddesi üzerindeki Altınkent Gençlik Merkezi’nde verilecek olan müzik eğitimlerinde geleceğin müzisyenlerine şan eğitimi, gitar, bağlama, piyano, çocuk korosu, gençlik korosu, çok sesli koro, orkestra gibi çeşitli müzik dallarında eğitimler verilecek.

6 AYRI YAŞ GRUBUNDA EĞİTİMLER VERİLECEK

Başiskele’de ikamet eden müzik yeteneği olan çocukların ve gençlerin başvurabileceği ücretsiz müzik okullarında 6 ayrı yaş grubunda eğitimler verilecek.

Müzik eğitim grupları ve dalları şöyle:

1.      Piyano 9-14 yaş

2.      Gitar 10-30 yaş

3.      Bağlama 10-30 yaş

4.      30 Yaş Üstü Bağlama

5.      Orkestra 14-30 yaş

6.      Çocuk Korosu 7-13 yaş

7.      Çok Sesli Koro 14-30 yaş

8.      Gençlik Korosu 14- 30 yaş

9.      Şan Eğitimi 16-30 yaş

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.