DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

CİHAT AŞKIN, SANAT AKADEMİSİNDE “MASTER CLASS” EĞİTİMİ VERECEK

CİHAT AŞKIN, SANAT AKADEMİSİNDE “MASTER CLASS” EĞİTİMİ VERECEK

Prof. Dr. Cihat Aşkın 14 Kasım Pazar günü İzmit Sanat Akademisi Müzik Bölümü’nde eğitim gören öğrencilere “Master Class” eğitimi verecek

“Sanat kenti İzmit” sloganıyla yola çıkan ve göreve geldiği günden bu yana kentte kültür sanat anlamında seviye atlatan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğü ile açılan İzmit Sanat Akademisi’nde eğitimler tüm hızıyla devam ediyor. Dünyaca ünlü keman virtüözü ve besteci aynı zamanda İstanbul Teknik Üniversitesi Müzik İleri Araştırmalar Merkezi’nin (İTÜ MIAM) kurucularından Prof. Dr. Cihat Aşkın 14 Kasım Pazar günü saat 11.00’de Müzik Bölümü’nde eğitim gören öğrenciler ile buluşup “Master Class” eğitimi verecek. 

Belli Aralıklarla Yapılacak

Sanat akademisinde belli aralıklarla “Master Class” eğitimleri vermeye devam edecek olan Cihat Aşkın bu sayede Sanat Akademisi Müzik Bölümü öğrencilerinin gelişim süreçlerini de takip edecek. Sanat Kenti İzmit sloganıyla, kenti sanatla dolu eski günlerine yeniden döndürmek için projelerini bir biri ardına sıralayan İzmit Belediyesi, yeni sanatçılar ve aydınlık nesiller yetiştirecek olan İzmit Belediyesi Sanat Akademisi’ni 21 Ekim’de açtı.

Eğitimler Sürüyor

Sanat Akademisi, nitelikli eğitmen kadrosu, eğitimde uygulamalı ve modern eğitim anlayışı ile kendini güncelleyerek faaliyet gösteriyor. Dans, Müzik, Görsel Sanatlar, Drama-Tiyatro bölümlerinde toplamda 1000 öğrencinin eğitim alacağı İzmit Belediyesi Sanat Akademisi, 2021-2022 eğitim sezonuna devam ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.