DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

DP Kocaeli İl Kongresi yoğun katılımla gerçekleştirildi MUSTAFA NAZLIGÜL YENİDEN BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ

DP Kocaeli İl Kongresi yoğun katılımla gerçekleştirildi

MUSTAFA NAZLIGÜL YENİDEN BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ

Demokrat Parti Kocaeli 7’inci Olağan İl Kongresini İzmit Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Kongreye Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, DP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt katılım sağladı. Kongreye tek başkan adayı olarak katılan Mustafa Nazlıgül, yeniden başkanlığa seçildi.

Geçtiğimiz gün Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen DP İl Kongresi’ne DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, DP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Gelecek İl Başkanı Serap Çakır, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, Deva Partisi Adem Koç, GİK Üyesi Mehmet Ali Yavuz, Demokrat Parti Kocaeli İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, il ve ilçe yöneticileri ile partililer katıldı. Kongrede mevcut başkan Mustafa Nazlıgül tek aday olarak tekrar güven tazeledi. 250 üyenin oy kullandığı kongrede 15 Yönetim Kurul, 5 Disiplin Kurulu ve 32 Üst Kurul Delegesi seçildi. Yoğun katılımlı geçen kongre divan seçimin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başladı.

Nazlıgül, ‘Demokrat parti Yollar barajlar sanayi hamleleri gerçekleştirdi’

Kongrenin açılış konuşmasını yapan, Mustafa Nazlıgül, yaptığı açıklamada, “Sevgili başkanlarım ve değerli büyüklerim sizleri yalnızca siyasi parti başkanı olarak değil sizleri çok farklı döneme geçen demokrasinin temsilcisi, sizleri bu ülkenin geleceği olan Gültekin’in temsilcisi olarak selamlıyorum. Demokrat parti Yollar barajlar sanayi hamleleri gerçekleştirdi. 20 yıldır iktidar olan iktidar ise bunları tek tek sattı. Hastane havalimanı, köprü yaptık dediler geleceğimizi hipotez altına aldılar. Biz demokrat halk için yaptık onlar birilerini zengin etmek için yaptılar’ diye konuştu.

Enginyurt, ‘Korkmadan, yorulmadan milletimizin yanında olacağız’

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, “20 yıldır ülkeyi yöneten artık yönetmekten aciz hale düşen, yönetemediği gibi kul hakkını, haksızlığı millete reva görenlerden kurtulmak için bu kongreler hepimize hayırlı olacaktır. Türkiye çok kötü yönetiliyor bunu bildiğimiz için genç demokrat lider Gültekin Uysal ile Türkiye’yi karış karış geziyoruz. Korkmadan, yorulmadan milletimizin yanında olacağız. Artık iktidar gidiyor. İktidarın gittiğini nerden anlıyoruz; bir AK Partili de tutup diyor ki AK Parti’ye oy vereceksiniz. Ak Parti’ye oy vermek kıldığınız namazdan, tuttuğunuz oruçtan daha önemli diyor. Artık anladılar ki gidiyorlar sevaba, hayıra bel bağladılar’ dedi.

Mustafa Nazlıgül’ün Yönetim Kurulu Listesi

Osman Akkenar, Mehmet Kılıç, Aynur Kurt, Berrin Çakal, Nisa Özer, Birol Korkmaz, Şamil Devrim, Müzeyyen Ertuğ Koşar, Murat Sevinç, Erdoğan İncekara, Kerim Şen, Metin Sur,  Muhiddin Zafer Çağlayan, Ahmet Erman,

Disiplin Kurulu; Cevat Koç, Musa Övünç, İrfan Bozbağ, İbrahim Kaba, Özer Karslı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.