DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Eriklitepe Tabiat Parkı güzelliği ile büyülüyor MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR

Eriklitepe Tabiat Parkı güzelliği ile büyülüyor

MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR

Gölcük belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda hayata geçtirilen ve GÖLAŞ bünyesinde hizmet vermekte olan Eriklitepe kış aylarında da misafirlerini bekliyor.

Yaz aylarında olduğu kadar Sonbahar ve kış aylarında da, doğanın tüm renklerini içinde barındırarak muhteşem bir güzelliğe sahip olan Gölcük Belediyesi Eriklitepe Tabiat Parkı, şehir ve iş hayatının yorucu atmosferinden tamamen kurtulup, aileniz ve sevdiklerinizle hoşça vakit geçirmenize olanak sağlıyor. Dev kayın ağaçlarının arasında bulunan Gölcük Belediyesi Eriklitepe Tabiat Parkı Tesisleri, ter temiz havası ve el değmemiş doğal güzellikleriyle misafirlerini bekliyor.

Bungalov tipi evleri yoğun ilgi görüyor

Gölcük Belediyesi’nin %100 iştiraki olan GÖLAŞ tarafından işletilen Eriklitepe Tabiat Parkı Tesisleri’nde, günlük ve uzun süreli tatil yapmak isteyenler için bulunan bungalov tipi evler yoğun ilgi görüyor. İki oda, bir salon, banyo ve açık mutfaktan oluşan bungalov tipi evler aylar öncesinden rezervasyon yapılan ve yoğun ilgi görüyor. Eriklitepe Tabiat Parkı’nda  Bungalov tipi evlerin yanı sıra günü birlik misafirler içinde ayrıca restoran, kafe, mangal alanı, mescit, yürüyüş parkurları, oyun ve macera parkı, spor aletleri ve kamp alanı ile de hizmet veriliyor.

Kamp alanları da yoğun ilgi görüyor

Erikli Tepe Tabiat Parkı’nda günübirlik ziyaretçiler içinde geniş imkanlar sağlanıyor. Eriklitepe Tabiat Parkı’nı günlük olarak ziyaret eden aileler için piknik alanlarının yanı sıra geniş kamp alanları ile kendi çadırı ile kamp yapma ve kamp ateşi yakma imkanı sağlanıyor. Eriklitepe Tabiat Parkı’nda aileler için kampın sorunsuz geçmesi için tüm ayrıntılar düşünülmüş.    

Eriklitepe’ye nasıl gidilir?

Şehrin keşmekeş ve gürültülü atmosferinden kurtulup, tertemiz havası ve muhteşem doğasıyla sizleri bekleyen Eriklitepe Tabiat Parkına ulaşımda çok kolay: Park; Kocaeli şehir merkezine 30 km, Gölcük merkeze ise yaklaşık olarak 12 km mesafededir. Eriklitepe Tabiat Parkı’na gitmek için Gölcük İhsaniye Mahallesi’ne ulaştığınızda ise sizi muhteşem doğal güzellikler arasında geçecek, yön tabelalarını takip ederek rahatça seyahat edebileceğiniz bir yolculuk bekliyor. Bu yolculuk bittiğinde; hayatınızda çokta görme fırsatını bulamayacağınız bir dinlence yeri olan Eriklitepe Tabiat Parkıyla buluşacak, hayallerinizi süsleyecek bir doğal güzellik ile baş başa kalacaksınız. Rezervasyon ve Ayrıntılı Bilgi için: 0 538 045 80 00

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.