DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

GELENEKSEL HAMİDİYE KESTANE FESTİVALİ GERÇEKLEŞTİ

GELENEKSEL HAMİDİYE KESTANE FESTİVALİ GERÇEKLEŞTİ

Hamidiye Köyü’nde her yıl geleneksel olarak yapılan “Kestane Festivali” bu senede büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın başta olmak üzere çok sayıda davetlinin katıldığı Kestane Festivali oldukça renkli geçti.

Katılım oldukça yoğun oldu

Hamidiye Kestane Festivalinin 22.yılında katılım oldukça yoğun oldu. Festivale,  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr.Tahir Büyükakın, Kaymakamı  Cengiz Karabulut, Gölcük Deniz Ana Üs ve Garnizon Komutanı Aziz Bakıoğlu, AK Parti İl Başkanı  Mehmet Ellibeş, Kartepe Belediye Başkanı  Mustafa Kocaman, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, Lastik İş Genel Başkanı Alaattin Sarı, Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz, Kocaeli Üniversitesi Genel Sekreteri  Doç. Dr .Mustafa Eren, Gençlik ve Spor İl Müdürü İbrahim Aktürk, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Abdullah Köktürk, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nail Ekiz, Geçmiş Dönem Güreş Federasyonu Başkanı  Musa Aydın, Hamidiye Köyü Muhtarı Adem Bal, siyasi parti ilçe başkanları, daire müdürleri, muhtarlar ile Hamidiye Köyü sakinleri katılı gösterdi.

Muhtar Bal katılımcılara teşekkür etti

Bu yıl 22’ncisi düzenlenen Hamidiye Kestane Festivalinde açılış konuşmasını yapan Hamidiye Köyü Muhtarı Adem Bal, “Hamidiye köyü olarak, yıllardır devam ettirdiğimiz Hamidiye Kestane Festivali gibi bir geleneğimiz var. Her geçen yıl daha da geniş kapsamlı olarak büyüyen bir Festivalde bir araya geliyoruz. Bu Festivale katılım göstererek, bizleri onurlandıran çok değerli konuklarımıza gönülden teşekkür ediyorum.  Önümüzdeki yıllarda daha da coşkulu bir şeklide festivalimizi kutlamamız dileğiyle tüm davetlilere  teşekkür ediyorum” dedi.

Davetlileri en güzel şekilde ağırladılar

Hamidiye Kestane Festivaline en güzel şekilde hazırlanan Hamidiye Köyü Muhtarı Adem Bal ve Köy halkı davetlileri en güzel şekilde ağırlarken ,  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr.Tahir Büyükakın, Gölcük Kaymakamı  Cengiz Karabulut ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Hamidiye köyü Muhtarı Adem bal ve Köy halkına teşekkür ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.