DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük AK Parti’den Kızılay’a ziyaret ‘KIZILAY’IN ÇALIŞMALARI ASLA UNUTULMAZ’

Gölcük AK Parti’den Kızılay’a ziyaret

‘KIZILAY’IN ÇALIŞMALARI ASLA UNUTULMAZ’

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve Yönetimi geçtiğimiz gün Kızılay Gölcük Şubesi’ni ziyaret ederek, Kızılay haftalarını kutladı. Başkan Seymen, ‘Kızılay’ın fedakarca çalışmalarının asla unutulmaz’ dedi.

27 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası münasebetiyle ziyaretçilerini ağırlayan Kızılay Gölcük Şubesi, kendilerine olan teveccüh ve ziyaretler için teşekkür etti. AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve Yönetimi geçtiğimiz gün Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış ve Yönetimine ziyaret gerçekleştirdi.

Seymen, ‘Kızılay halkımızın gönlüne kazınıyor’

Kızılay’ın ülkemizin en önemli kuruluşlarından biri olduğuna dikkat çeken Başkan Seymen, Kızılay’ın felaket anlarında vatandaşların eli ve kolu olduğunu söyledi. ‘Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Sayın Orhan Barış beyefendi’nin ve tüm Kızılay Gönüllülerinin bu müstesna haftalarını tebrik ediyorum’ diyen Başkan Seymen, ‘Kızılay Gölcük Şubesi ilçemizde çok önemli çalışmalar yürüterek, halkımızın gönlüne kazınıyor’ dedi.

Barış, ‘Halkımız için fedakarca çalışmaya devam edeceğiz’

Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış ziyaretleri ve güzel düşünceleri için AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen’e ve Yönetimine teşekkür ederek, ‘Halkımız için fedakarca çalışmaya devam edeceğiz’ diye konuştu. Ziyaret karşılıklı sohbetin ve çekilen fotoğrafların ardından sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.