DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcüklü Muhtarlar Atatürk’ü Anıtkabir’de ziyaret etti ATAMIZI MİNNET VE SEVGİ İLE ANDILAR

Gölcüklü Muhtarlar Atatürk’ü Anıtkabir’de ziyaret etti

ATAMIZI MİNNET VE SEVGİ İLE ANDILAR

81 ilden Kadın Muhtarlar Türk Kadınına Seçme ve Seçilme hakkı verilmesinin yıldönümü nedeniyle Ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir’e ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarete Gölcük Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Bilge Saral, Melahat Gökdeniz ve Nuran Zaim’de katılım sağladı.

81 İl’den Kadın Muhtarlar Ankara’da buluştu

Türk kadınına Seçme ve Seçilme Hakkı’nın verilişinin yıldönümünde, 81 İlden Kadın Muhtarlar bir araya gelerek Ankara’ya giderek Ata’nın huzurunda minnet ve şükranlarını sundu. Gölcük Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Bilge Saral, Gölcük Merkez Mahallesi Muhtarı Melahat Gökdeniz ve Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim, bu özel günde Ankara’ya gelerek, 81 İl’den Kadın Muhtar arkadaşları ile bir dizi programda yer aldı.

‘Ömür boyu kalbimizdesin’

 Başkan Saral ve Muhtarlar Gökdeniz ve Zaim, kadınlara seçme ve seçilme hakkı veren Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e minnet ve sevgilerini ileterek, ‘Ömür boyu kalbimizdesin’ dediler. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.