DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük’te bu da oldu SAHTE PARAYLA UYANIKLIK PEŞİNDELER

Gölcük’te bu da oldu SAHTE PARAYLA UYANIKLIK PEŞİNDELER

İlçemizde Camilerde Cuma namazı çıkışı vatandaşlar gönüllerinden geldikçe Camilere yardım ediyor. İyi ve halis niyetlerle Camilere yardım eden vatandaşlar Allah’ın evlerine sahip çıkıyor.

 Fakat Gölcük’te bazı şahısların her Cuma günü bir Camiye giderek, Cuma çıkışında Camiye yardım adı altında Sahte 100 lira verip, 90 lira geri aldığı iddia edildi. Bu durumu fark eden Cami yetkilileri ve vatandaşlar ise bu kişilere sert tepki gösterdi.

‘Rabbul Alemin bir daha fırsat vermesin size’

Her hafta Cuma günü kılınan Cuma namazı çıkışı toplanan yardıma SAHTE 100 TL verip, 90 TL geri aldığı iddia edilen şahıslar büyük tepki topladı. Durum hakkında yapılan açıklamada, ‘Her hafta Cuma günü Camide namaz çıkışı toplanan yardıma Sahte 100 TL verip, 90 TL geri alan Vicdansızlar. Rabbul Alemin bir daha fırsat vermesin size’ denildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.