DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük’te yağmursuyu ve kanalizasyon kanalları temizlendi

Gölcük İSU Ekipleri ilçemiz genelinde yağmur suyu kanalizasyon ve mazgal temizliği gerçekleştirdi. Vatandaşlar yaptıkları çalışma için teşekkür etti.

Gölcük Belediyesi İSU ekipleri tarafından yağmur sonrası yaşanabilecek su baskını öncesi Gölcük geleninde kanalizasyon ve mazgal temizliği yaparak kanalları temizlediler. Yapılan çalışma vatandaşları oldukça memnun etti.

OLASI SU BASKINLARININ ÖNÜNE GEÇİLDİ

Gölcük İSU Ekipleri aşırı yağmur sonrası yaşanabilecek sel ve taşkınlık öncesi Gölcük genelinde mazgallarda ve kanalizasyonlar hatlarında temizlik çalışması yaptı. Kış aylarını yaşadığımız şu günlerde yaşanabilecek aşırı yağış sonrası tıkanma riski olan kanallar yapılan çalışma ile tamamen temizlenerek risk oluşturması önlendi. Gölcük İSU ekiplerini bu erken müdahalesi ile olası su baskınlarının önüne geçildiğini ifade eden vatandaşlar ekiplere ayrıca teşekkür ettiler.

“GÖLCÜK BELEDİYESİ ÇEVREMİZE İYİ BAKIYOR”

Yapılan çalışma hakkında düşüncelerini dile getiren vatandaşlar, “Gölcük İSU ekiplerine teşekkür ederiz. Herhangi olabilecek su baskını ve taşkınlığı bu çalışma önlemiş oldular. Malum kış aylarını yaşıyoruz ve aşırı yağmurlarda mazgallarımız tıkanıyor ve cadde ve sokaklarımız su altında kalıyordu. Yapılan bu çalışma ile en azından olası su baskınlarının önüne geçilmiş oldular. Emeklerinden ötürü çok teşekkür ederiz” dediler.

Haber: Hazan UYSAL

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.