DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı “‘SİYASETÇİLER SADECE SEÇİM ZAMANI OY İÇİN GELİR’ ALGISINI İYİ PARTİ OLARAK YIKTIK”

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı

“‘SİYASETÇİLER SADECE SEÇİM ZAMANI OY İÇİN GELİR’ ALGISINI İYİ PARTİ OLARAK YIKTIK”

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı haftalık olağan basın açıklamasında ülke ve ilçe gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu.  13 Kasım 2021 tarihinde Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ı Gölcük’te ağırlayacaklarını ifadeden Başkan Aynacı, “‘Siyasetçiler sadece seçim zamanı oy için gelir’ algısını İYİ Parti olarak yıktık” dedi.

‘Şehit Askerimize Allah’tan rahmet diliyorum’

Başkan Aynacı yaptığı açıklamada, “ Irak’ın kuzeyinde girilen çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er İsmail Çiftçi’ye Allah’tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Yurtdışındaki askerimizin hain terör örgütlerine karşı verdiği bir mücadele var. Askerlerimizin ayağına taş değmesin. Kahraman askerlerimize, bu mücadelede başarılar diliyoruz” dedi.

‘Her sabah fakir uyanıyor, yoksullaşıyoruz’

Ülke gündemine değinen Başkan Aynacı, “ Son dönemlerde ülkemizde bazı şeylerin yolunda gitmediği aşikardır. Döviz kurları rekor kırmakta, vatandaş zam haberlerini takip etmekte zorlanmaktadır. AKP iktidarı sebebiyle her sabah fakir uyanıyoruz, yoksullaşıyoruz. Her geçen gün açlık artıyor. Her sabah zam haberleri duyuyoruz. Maalesef geçtiğimiz 20 yıl gösteriyor ki bu iktidar artık ülkeyi yönetemiyor, hiçbir şeye çözüm üretemiyor, çözüm üretemedikçe de agresifleşen bir iktidara dönüşüyor. Üretici, emeğinin karşılığını alamaz hale gelmiş, çiftçinin zamlar karşısında beli bükülmüştür. Son bir yılda süt yemi yüzde 52, besi yemi yüzde 48, tarımsal alanda kullanılan elektrik yüzde 57, DAP gübresi yüzde 159, üre gübresi yüzde 239, amonyum sülfat gübresi yüzde 200 gibi oranlarda zamlanmış, çiftçimizin kullanmış olduğu ana malzemeler yükselmiştir. Her ne kadar enflasyon rakamlarını sipariş üzere açıklasalar da gerçekleşen rakamların ne olduğunu tüm millet görmektedir. 2002 yılında devalüasyon sebebiyle iktidara gelen AKP, 2021 yılında daha fazla bir devalüasyona ülkeyi maruz bıraktı. Devalüasyonun üzerine gelen bu hükümet, kendi devalüasyonu ile sandığa gömülecektir” dedi.

“Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Koray Aydın’ı en güzel şekilde ağırlayacağız”

Açıklamalarını sürdüren Başkan Aynacı Belediye meclis toplantımızı gerçekleştirdik. Meclis toplantısında aldığımız kararların Gölcük’e hayırlı olmasını diliyorum. 13 Kasım 2021 tarihinde Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Koray Aydın’ı ilçemizde ağırlayacağız. STK ziyaretleri yapıp Koray Aydın Parkı’nda katılacağı bir program düzenleyeceğiz. Gölcük olarak genel başkanımızın ardından Teşkilat Başkanımızı ağırlamaktan onur ve gurur duyduğumuzu belirtmek isteriz. İYİ Parti kadrolarının tamamı, daha refah bir Türkiye için genel başkandan üyesine kadar her gün çalışmaktadır. Vatandaşın ezberindeki, ‘Siyasetçiler sadece seçim zamanı oy için gelir’ algısını İYİ Parti olarak yıktık. Temsil ettiğimiz milletin ayağına sürekli olarak gidip isteklerini dinlemekteyiz. Umuyorum ki bu çalışmalarımızın meyvesini ilk seçimde alıp partimizi sandıktan en yüksek oy alan parti olarak çıkaracağız. Millet İttifakı olarak Cumhurbaşkanlığını da kazanıp en kısa sürede güçlendirilmiş parlamenter sisteme dönüşü sağlayıp yürütme görevini yerine getireceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.