DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği’nde Kongre heyecanı yaşandı LÜTFİ YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ

Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği’nde Kongre heyecanı yaşandı

LÜTFİ YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ

Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği’nin 7. Olağan Genel Kurulunu Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi Toplantı Salonu’nda gerçekleşti. Kongrede tek aday olan Mevcut Başkan Lütfi Yılmaz yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Katılım yoğun oldu

Gerçekleştirilen Genel Kurula Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Belediye Başkan Yardımcıları Fikret Ormancıoğlu, İbrahim Tektaş, Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği Başkanı L. Lütfi Yılmaz, CHP İl Saymanı İsmet İşeri, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Gölcük Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Bilge Saral ve Mahalle Muhtarları, STK ve Dernek Başkanları, Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği üyeleri ile davetliler katılım gösterdi.

Divan başkanı Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Nurettin Şenemre oldu

 Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği’nin 7. Olağan Genel Kurulunu açılış ve yoklamanın yapılmasının ardından Divan heyetinin seçimi gerçekleşti. Genel Kurulda Divan başkanı Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Nurettin Şenemre olurken Denetim Kurulu üyeleri de Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman ve Gölcük Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Bilge Saral oldu.

Şenemre,  Yılmaz’a görevinde başarılar diledi

Divan heyetinin seçilmesinin ardından Genel Kurul bir dakikalık Saygı Duruşu ve ardından İstiklal Marşımızın okunası ile başladı. Genel Kurulda ilk konuşmayı gerçekleştiren Divan Başkanı Nurettin Şenemre konuşmasında, “ Gölcük’ün beyin takımı, yol göstericiler dediğimiz insanlar bugün burada. Görevler gelip geçici önemli olan gönüllerde hoş bir eda bırakabilmektir. Bunları yapmak önemli, yaparken de dimdik durmak ayakta durmak, doğru olanı yapmak, insanlarla iç içe olmak çok önemlidir. 30 yıl boyunca Gölcük’te Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü olarak görev yaptı. Makamının kapısı hiçbir zaman kapanmadı her zaman sonuna kadar açık oldu. Gölcüklülerle kaynaştı, çocuklarını burada büyüttü. Erzincan depreminden kurtuldu, geldi burada 17 Ağustos depremini yaşadı, çadırlarda görev yaptı. Gölcük için ne gerekiyorsa onları yapmak için elinden gelen tüm gayret ve çabayı gösterdi. Sonunda arz-ı veda dedi ve sadece Yazı İşeri Müdürlüğü görevine veda etti. devlete hizmete devam dedi ve Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği’nin kendisini yıllarca başkanlığını yaptığı kongremizin ilçemize ve yeniden seçilecek olan arkadaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum”  dedi.

Yılmaz, “İnşallah o eski ve özlemle beklediğimiz günlere kavuşacağız”

Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği Başkanı L. Lütfi Yılmaz katılımcıları selamladıktan sonra yaptığı konuşmasında, “2004 Yılında kurulan ve 17 yıldır faaliyetini sürdüren derneğimizin 7. Olağan Genel Kuruluna hoş geldiniz, sefa geldiniz. Katılımınızdan onur duyduğumuzu ifade etmekle birlikte, bizi yalnız bırakmadığınız için Derneğimiz adına saygılarımızı ve şükranlarımızı sunuyorum.  Derneğimiz dönemin İlçe Kaymakamı Sayın Mustafa Pekdemir Beyefendinin girişimi ile kurulmuş ve kuruluş tüzüğüne uygun olarak faaliyetlerini sürdürmüştür. Bu günde amacına uygun olarak varlığını devam ettirmektedir. Bu süreçte her türlü fedakarlığı esirgemeyen Dernek Yönetimine ve Üyelerimize ve Gölcük Halkına teşekkür ediyorum. Sağ olsun var olsunlar. Yaklaşık 2 yıldır devam eden Covid-19 salgını dünya düzenini değiştirmiş ve ülkemizde olumsuz anlar etkilenmiştir. Özellikle sosyal ve ekonomik alanda oluşan bu durum bizimde bu güne başarılı bir şekilde icra ettiğimiz çok geniş katılımlı büyük Gölcük buluşmasını engellemiştir. Malumlarınız olduğu üzere, bu sürecin sonuna gelindiği gözlemlenmektedir. İnşallah o eski ve özlemle beklediğimiz günlere kavuşacağız. Bir kez daha katılımınızdan dolayı Derneğimiz adına saygı ve şükranlarımızı sunuyorum. Sağ olun var olun, Teşekkür ediyorum” dedi.

Sezer, “Ortak temennimiz Gölcük’ü pozitif projelerle kalkındırmak’

Ardından söz alan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer konuşmasında, “Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği’nin 7. Olağan Genel Kurulunun hayırlara vesile olmasını diliyorum. Derneğimizin kurulduğu günden beri bir üyesiyim. Bir kere derneğimizin adı çok güzel. Gölcük’ü Kalkındırma ve kamu Kurumlarını Destekleme Derneği. Gölcük’ü kalkındırma anlamıyla baktığımız zaman zaten hepimizin gayret ettiği Gölcük’ü daha yaşanılır modern bir şehir olması için hepimizin gösterdiği gayreti aslında amaçlarının birleşerek oluştuğu bir yapı olduğunu görüyoruz. buradaki katılımcılar, özellikle de dernek başkanları Gölcük’ün çok seçkin ve Gölcük açısından düşünerek bir şeyler üretebilecek kişiler olduğunu görmekten de büyük bir memnuniyet olduğumu söylemek istiyorum. Gölcük’ün adını sosyal kültürel ve sportif anlamda pozitif imajlarla duyurulabilmesi hepimizin ortak temennisidir. Gölcük kuruluş itibariyle baktığımız zaman Yavuz Gemisi’nin burada havuza alınması ile başlamış bir geçmişe sahip olsada aslında baktığımız zaman geçmişi anlamında yüzlerce yıl geriye giden, tarihi kökleri bulunan, tabiat anlamıyla da Marmara Bölgesi’nin en seçkin ve güzel bölgesi diyebiliriz. Ben Gölcük’ün daha da yaşanılabilir modern bir şehir olabilmesi anlamında katkı sağlayan, bu zaman kadar görev yapan, sadece dernek açısından değil Gölcük’te taş taş üstüne koyan kimlerin emeği varsa hepsinden Allah razı olsun diyor, şükranlarımı sunuyorum.  tekrar genel kurulumuzun hayırlara vesile olmasını diliyor, seçilecek olan yeni başkan ve yönetimine başarılar diliyorum”dedi.

Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Hesap Raporları okundu ve ibra edildi

Konuşmaların ardından Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği’nin Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Hesap Raporları okundu ve ibra edildi. Genel kurul toplantısı daha sonrasında Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği’nin yeni yönetim ve denetim Kurullarının seçimi ilçe devam etti. Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği Başkanı L. Lütfi Yılmaz Genel Kurulda yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Yılmaz, ‘Bu görevi bana layık gören siz dostlarıma teşekkür ediyorum’

Başkan Yılmaz teşekkür konuşmasında, “Derneğimizin 7. Olağan Genel Kurulunu  icra etmiş bulunuyoruz. Bizler birbirimize dokunmayı seven bir milletiz ama pandemi nedeniyle sevdiklerimize gönlümüzce sarılamadığımız bir dönemdeyiz. İnşallah bu günleri geride bırakacağız ve genel kurlumuzu daha geniş kapsamda gerçekleştirme gayesinde olacağız. Sağlık olduğu sürece sağlığımızın yerinde olduğu sürece sizlerde layık gördüğünüz sürece görevimizi icra etmeye devam edeceğiz. Katılımızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Derneğimiz adına yönetim kurulumuz adına şükranlarımı sunuyorum, var olun sağolun “ dedi.

Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği 7. Olağan Genel Kurulu yeni yönetimin ve katılımcıların toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Başkan Yılmaz’ın Yönetim Listesi’nde;

Asil; Ayşe Dışpınar, Hakan Bıçakçı, Zafer Kanpara, Emine Akboyun, Adnan Zeytinoğlu, Av. İbrahim Tektaş, Hüseyin Barış, Mustafa Cintaş, Yavuz Serbes, Recai Gönenç.

Yedek; Selahattin Boz, Tayfun Balaban, Necmi Kocaman, Murat Açıkgöz, H. İbrahim Çelik, Ünvcer Yavaş, Alaattin Acar, Muhyettin Yıldırım, Levent Taban, Yusuf Çorlu, Fikret Ormancıoğlu.

Denetim Kurulu Asil; Nurettin Şenemre, Hüseyin Çakıroğlu, Mehmet Malkoç.

Yedek: Murat Özmen, Süleyman Aydınlık, Bekir Çanakçı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.