DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Kuvvetli Lodos Gölcük’ü esir aldı BELEDİYE 24 SAAT GÖREV YAPTI

Kuvvetli Lodos Gölcük’ü esir aldı

BELEDİYE 24 SAAT GÖREV YAPTI

İlimiz ve ilçemizde etkili olan kuvvetli rüzgar Halıdere, Değirmendere ve Gölcük’te deniz taşmasına neden oldu. Sahil kesiminde bulunan evlerin bodrum katlarını su bastı.

Bazı kayıklar battı, iskeleler zarar gördü

Gölcük’ün Halıdere Yalı Mahallesi’nde meydana gelen şiddetli rüzgar, bazı kayıkların battığı ve iskelelerin zarar gördü. Yürüyüş yolundaki bazı bankların şiddetli rüzgardan devrildiği görüldü.

Gölcük Belediyesi teyakkuz halindeydi

Değirmendere Sahili bandı da su altında kalarak, olumsuz hava şartlarından nasibini aldı. Bazı işyerleri ve evlerin bodrum katları su altında kalırken, Gölcük Belediyesi ekipleri gece boyunca teyakkuz halinde oldu.

Vatandaşlar, ‘Yaşanan bu durum bir afet’

İlimizde ve ilçemizde etkili olan kuvvetli rüzgar, denizin taşmasına neden oldu. Halıdere ve Değirmendere’de bazı işyerleri ve evlerin bodrum katları sular altında kalırken, bazı vatandaşlar, ‘Bu durum bir afettir. Bizler tüm gece diken üstündeydik. İtfaiye ekiplerinin yardımıyla işyerlerimize ve evlerimize basa suyun büyük bir kısmını tahliye ettik. Allah bir daha böyle afetler yaşatmasın’ dediler.

Eğitime bir gün ara verildi

Kocaeli Valiliği de kuvvetli rüzgar ve lodos nedeniyle dün eğitime bir gün ara verildi. Ayrıca Kamuda Engelli ve Hamile çalışanlar da bir gün idari izinli sayıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.