DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Sınıftan Sahneye Öğretmenler Arası Müzik Yarışması

Sınıftan Sahneye Öğretmenler Arası Müzik Yarışması

Başiskele’de kültür sanat faaliyetlerine tüm hızıyla devam eden Başiskele Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Sınıftan Sahneye Öğretmenler Arası Müzik Yarışması düzenliyor.

Geleceğin hazinesi çocuklara ve gençlere büyük değer veren Başiskele Belediyesi, bu kez çocuklarımızı yetiştiren öğretmenlere yönelik bir müzik yarışmasını gerçekleştirecek.

SON BAŞVURU 14 KASIM PAZAR GÜNÜ

Başiskele’de eğitim faaliyetlerini sürdüren devlet ve özel okullarda görev alan öğretmenlerin katılacağı yarışmaya başvurular başladı. 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri çerçevesinde ilçedeki kadrolu, sözleşmeli ve ücretli öğretmenlerin müzik (enstrüman ve vokal) branşında sahip oldukları yeteneklerini sahnede gösterebilme imkânı sunacak yarışmaya son başvuru 14 Kasım Pazar günü olacak.   

BAŞVURULAR GENCİ ÂLÂ SİTESİNDEN YAPILACAK

Yarışmaya katılım gösterecek öğretmenler, yarışmanın detaylarını ve başvuru koşullarını https://genciala.basiskele.bel.tr/siniftan-sahneye internet sayfasında öğrenebilecek ve yine başvurularını bu sayfadan yapabilecek. Yarışma 18-19-20-21 Kasım 2021 tarihlerinde Yeniköy Kültür Merkezi’nde yapılacak.

İKİ DALDA TOPLAMDA 21 BİN TL PARA ÖDÜLÜ

Vokal ve entrüman performans dalında gerçekleştirilecek yarışma sonunda dereceye giren öğretmenlere toplamda 21 bin TL para ödülü ve plaket verilecek.

Yarışmanın “Vokal” dalında ilk üçe giren gruplar için:

1.lik ödülü: 5.000 TL  + Plaket

2.lik ödülü: 3.500 TL  + Plaket

3.lük ödülü: 2.000 TL + Plaket

Enstrüman Performansı dalında ilk üçe giren gruplar için:

1.lik ödülü: 5.000 TL  + Plaket

2.lik ödülü: 3.500 TL  + Plaket

3.lük ödülü: 2.000 TL + Plaket

ÖDÜL TÖRENİ VE GALA GECESİ 25 KASIM’DA

Başiskele Belediyesi Müzik Okulları eğitmenleri Fırat Nadir Bilgin, Furkan Kayaoğlu, BukteSaatcı ve Cem Yılmaz’ın Seçici Kurul Üyeliği’nde gerçekleştirilecek yarışmadadeğerlendirme ve genel prova 22-23-24 Kasım 2021’de yapılacak. Yarışmada dereceye giren öğretmenler, 25 Kasım 2021 tarihinde Başiskele Belediyesi tarafından Yeniköy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Öğretmenler Günü kutlama programında sahne performanslarını gerçekleştirecekler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.