DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Temizlik İşleri Ekipleri ilçe genelinde temizlik çalışmalarını sürdürüyor

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Gölcük Genelinde temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyorlar.

Uzayan otlar kesildi

Gölcük Belediyesi’nin en aktif birimi olan Temizlik işleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe genelinde temizlik çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. Ekipler Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Özbay önderliğinde ilçe genelinde gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürürken vatandaşlarında takdirini topluyor. Ekipler Gölcük genelinde Cadde ve Sokak’larda yol üzeri kaldırım kenarlarındaki ot kesim işlemleri gerçekleştirmeye devam ediyor.

Alt geçitler düzenli olara temizleniyor

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Ekipleri ayrıca ilçe genelinde bulunan alt geçitleri düzenli olarak tazyikli sular ile temizliyor. Özellikle 2021- 2022 Eğitim Öğretim dönemi içinde olduğumuz için alt geçitlerin yoğun bir şeklide kullanıldığını ifade eden Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Özbay, alt geçitlere her zamankinden daha fazla önem verdiklerini ifade ederek temizlik çalışmalarına aralıksız olarak devam edeceklerini belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.