DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Umuda El Uzat Grubunun Kurucusu Gülşen Abla, “GELİN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE BİRLİKTE EL UZATALIM”

Gölcük’te 4 yıla yakın süredir Artemis Hobi Boyama olarak hizmet vermekte olan ve aynı zamanda Umuda El Uzat Gülşen Abla Grubunun Kurucusu olan Gülşen Öztürk Sönmez, yaptığı yardımlar ve bu konudaki çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. İhtiyaç Sahiplerinin İyilik Meleği olan Gülşen Öztürk Sönmez, Gölcük’te ihtiyaç sahiplerine elinden geldiği kadar destek olmaya çalıştığını ifade ederek yardımseverlerden destek istedi.

“Daha çok insanların yüzünde tebessüm olmak istiyorum”

Yaklaşık 3 buçuk sene önce İstanbul Ataşehir’den Gölcük’e taşınan ve asıl mesleği İhracat Uzmanı olan Gülşen Öztürk Sönmez, kurucusu olduğu Umuda El Uzat Gülşen Abla Grubunda yaptığı çalışmalar hakkında önemli açıklamalarda bulunarak, hayırsever ve yardımseverlerden destek istedi. İstanbul’dan taşındıktan sonra Artemis Hobi Boyama’yı açtığını ifade eden Sönmez, “Kendi evimde hobi olarak başladığım ahşap boyama çalışmalarımı hiçbir kurs ya da eğitim almadan geliştirdim. Yaptığım ürünlerimin talep görmesi ve taleplerin artması üzerine Gölcük Belediyesi yanında bulunan Merkez Kapalı Çarşı Zemin katında Artemis Hobi Boyama adı altında dükkanımı açmaya karar verdim. Ürünlerime olan ilgi beni gerçekten memnun ediyor. İş Yerimin dışında Umuda El Uzat Gülşen Abla Grubu adı altında ihtiyaç sahibi ailelerimize, çocuklarımıza umut olabilmek için yardımlar toparlamaya çalışıyorum. Benim en büyük hedefim ve amacım; daha çok insanların yüzünde tebessüm olmak. Daha çok insanın yüzünde gülücük olmak, bir nebze olsun ihtiyaç sahibi ailelerimizin çorbasında tuzum bulunsun istiyorum. Yani bunları yaparken de elbette çok yoruluyorum ama bunu güzel bir tarafı var. İnsanların dilinden “ Allah razı olsun” cümlesini duyduğum zaman her şey benim için değişiyor. Ya da ufacık bir çocuğun yüzünde gülümseme gördüm zaman bütün yorgunluğumu unutuyorum” dedi.

“Lütfen insanlara yardım ederken, insanlara el uzatmaya çalışırken yadırgamayın, ön yargılı olmayın”

Sözlerine devam eden Gülşen Öztürk Sönmez, “Yeri geliyor benimde tükendiğim anlar oluyor, yıkılacağım anlar oluyor. Yetemediğim insanlar oluyor ama diyorum ki bir insanın umudu vardır ya onu hiç kaybetmezsiniz. Ben onu hiç kaybetmedim. Yaklaşık 5 yıldır bu grubumla uğraşıyorum. Çocuklara, büyüklere, küçükten büyüğe umut olmaya ve bütün yüreklere dokunmaya çalışıyorum. Bunu yanı sıra Artemis ahşap Boyama evi benim için bir dinlenme noktası ya da bir yardımlaşma merkezi oldu. Bu dükkan kısacası benim her şeyim. Biraz da olsa insanlar burada bana gelip dertlerini anlatıyorlar,  içlerini açıyorlar. Babaannelerin anneanneler anneler geliyor ve ağlayarak ihtiyaçlarını anlatıyorlar. Elimden geldiğince mümkün mertebe yardımcı olmaya çalışıyorum, destek olmaya çalışıyorum.  Gölcük halkından istediğim tek şey var. Lütfen insanlara yardım ederken, insanlara el uzatmaya çalışırken yadırgamayın, ön yargılı olmayın. Bu insanın neler yaşadığını bilmeden yorumlar yapmayın. Sizlerde gelip bu zincirde halka olabilirsiniz. Bir çorap alabilirsiniz, bir kitap alabilirsiniz , bir defter alabilirsiniz, bir kalem alabilirsiniz. Bunlar çok zor şeyler değil. Bir küçücük çocuğunda tebessümü olabilirsiniz” dedi.

 “Ben her zaman yüzleri güldürmeye devam edeceğim”

Sönmez son olarak, “Benim dükkanım herkese açık. Benim gönlüm yüreğim herkese açık. Herkes gelip burada çayımı kahvemi içebilir, burada sohbet edebiliriz. Artemis  Ahşap Boyama evi olarak ben Gölcük’teyim. Yani burada emeğimle hizmet veriyorum ve yardımlarımla herkese destek olmaya çalışıyorum.  Umuyorum ki hani hep derler ya, iyilerin arkasından konuşulur;   kötüde iyide dedikodular yapılır. Ben onlara mahal vermek istemiyorum. Beni de anlayacağınız umuyorum. Ben her zaman yüzleri güldürmeye devam edeceğim. Her şeye rağmen herkese inatla devam edeceğim, devam edeceğim” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.