DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

2022 yılında en trend tül ve perde modelleri HANEDAN PERDE’DE

2022 yılında  en trend tül ve perde modelleri

HANEDAN PERDE’DE

İlçemizde uzun  yıllardır Merkez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:42 adresinde hizmet vermekte olan Hanedan Perde en son trend tül ve perde modelleri ile evlerin şıklığına şıklık katıyor. 2021 yılında en trend tül ve perde modellerini Gölcük halkına sunan Hanedan Perde 2022 yılında da en trend tül ve perde modellerini Gölcük Halkıyla buluşturmaya devam edecek.

“Sezonu yakından takip ediyoruz”

Merkez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:42 adresinde hizmet vermekte olan Hanedan Perde’nin işletmecisi Serkan Halil Arpa yaptığı açıklamada, “Hanedan Perde olarak sezonu yakından takip ediyoruz ve en son trend tül ve perde modellerini bünyemizde bulundurmaya gayret ediyoruz. Evlerin en çok havasını değiştiren eşya olan tüller eve ve odaya uygun seçildiği ve dikildiği zaman güzel olur. Bu nedenle biz her şeyi kendimi yapıyoruz ve ölçü alma, dikim ve montajı kendimiz yapıyoruz” dedi.

“Müşterilerimize en uygun modelleri sunuyoruz”

Sözlerine devam eden Arpa, “Ölçüm sırasında evin cam büyüklüğü, eşyalar ve odanın büyüklüğü çok önemli olduğu için bunlara dikkat eder ve müşterilerimize en uygun modelleri sunarız. Yanlış seçilen bir model veya tül odanın havasını olumsuz etkileyeceği için müşterilerimize en uygun tül ve perde modellerimizi sunarız.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.