DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

AK Parti ilçe başkanı Çetin Seymen, ‘LİDERİMİZE YAKIŞAN ÇALIŞMALARI ORTAYA KOYUYORUZ’

AK Parti ilçe başkanı Çetin Seymen,

‘LİDERİMİZE YAKIŞAN ÇALIŞMALARI ORTAYA KOYUYORUZ’

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen haftalık olağan basın açıklamasında ülke ve ilçe gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Seymen yaptığı açıklamada, “ Teşkilatımız olarak gece gündüz demeden çalışıyoruz ve liderimize yakışan çalışmaları ortaya koyuyoruz” dedi.

 “Milletimizin başı sağolsun”

Başkan Seymen açıklamalarına başlamadan önce, “Pençe-Yıldırım Harekatı Bölgesi’nde hain terör örgütünün roketli saldırısı sonucu şehit olan Uzm. Çvş. Ali Sarı’ya, Bahar Kalkanı Harekat Bölgesi’nde düzenlenen operasyon sırasında şehit olan P. Uzm. Çvş. Emre Ceylan’a ve P. Uzm. Çvş. Doğanay Çelik’e Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun” dedi.

“Son ay açıklanan %21 enflasyonun iki katından daha üzerinde bir artış sağlandı”

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz hafta asgari ücret müjdesini açıkladı. Devletimiz üzerine düşeni yaparak %50’nin üzerinde bir artışla milletinin yanında olduğunu gösterdi. Buna göre yeni asgari ücret net 4253 TL oldu. Asgari ücretli vatandaşlarımızın yanı sıra Sayın Cumhurbaşkanımız işverenleri de unutmadı. Yeni asgari ücretle birlikte işverenlerin yükünü hafifletmek için gelir ve damga vergisini kaldırarak işverenlere en az 500 TL gibi bir kolaylık sağlandı. Böylece vatandaşlarımız enflasyona ezdirilmemiş oldu. Son ay açıklanan %21 enflasyonun iki katından daha üzerinde bir artış sağlandı. Bir konuya dikkatinizi çekmek isterim. Devletimiz bu artışı pandemi döneminde yaptı. Yani aylarca ticaretin durma noktasına geldiği, bütün kaynakların sağlık sistemine aktarılma zorunluluğu olduğu bir dönemde geldi. Ayrıca yangınlarla mücadele ettiğimiz dönemde geldi. Yangında evi yanan vatandaşlarımızın evinin derhal devlet tarafından yapıldığı, selde mahallelerini dükkanlarını kaybeden vatandaşlarımızın kayıplarının yerine derhal devlet tarafından inşaa edildiği dönemde böylesine bir artış yapıldı. İzmir depreminde evlerini kaybeden depremzedelerin devlet tarafından kısa sürede yeni evlerine kavuştuğu dönemde yapıldı. İlaçların evlere, vatandaşlarımızın ayaklarına kadar götürüldüğü bir dönemde. İşte büyük devlet olmanın gereği budur. İşte milletinin yanında olmak budur. Rabbim başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere emeği geçen herkesten razı olsun” dedi.

 “Ülkesi için Dünya’ya kafa tutan, her zor durumunda milletinin yanında olan bir lidere sahibiz”

Açıklamalarını sürdüren başkan Seymen, “Cumhuriyet tarihimizin en çalışkan liderlerinden olan Cumhurbaşkanımız devletimizin geleceği ve sürdürülebilir gelişmişliği için durmadan çalışıyor, yeni alanlar açıyor. Coğrafyamızı batının tekelinden kurtarmak için adımlar atıyor. Düzenlenen İslam İşbirliği Teşkilatı organizasyonları ve ‘’Birlikte Geleceğe’’ başlıklı Ekonomik İşbirliği Teşkilatı zirveleri bu noktada büyük önem arz ediyor. Ayrıca Sayın Cumhurbaşkanımız Türk Konseyi’nin 8. Zirvesinde bölgede yeni bir oluşumun kararlı sinyallerini vermişti. Türkmenistan, Kırgızistan, Azerbaycan gibi kardeş ülkelerin başını çektiği Türk Konseyi’nde birlik ve beraberlik daha da güçlendi. Tarihimizin paydaş olduğu Doğu Avrupa, Asya ve Doğu ülkeleriyle ticaret hacmimiz iyiden iyiye genişledi. Gayretimiz Dünya’nın 5’ten büyük olduğunu tüm Dünya’ya göstermektir. Geçtiğimiz hafta ülkemizde büyük önem atfettiğim Afrika Liderler zirvesi düzenlendi. Zirveye 38 Afrika ülkesi lider katıldı ve 15’iyle birebir görüşme gerçekleştirildi. Sayın Cumhurbaşkanımız hem devletimizin bekası hem de Afrika kıtasını sömürgecilerin elinden kurtarmak için Afrika ülkeleri ile sürekli temas halinde. Kendisi bizzat son 20 yılda 30 Afrika ülkesine tam 50 ziyaret gerçekleştirdi. Bu ziyaretlerde vermek istediği mesaj ‘’Dünya 5’ten büyüktür’’ oldu. Kıtada 2005 yılında sadece 12 olan büyükelçilik sayımız bugün 43’e ulaşmış durumda. Nereden nereye. Köşklerinden çıkmayan, derdi milletin başındaki örtü, yüzündeki sakal, camideki ibadeti olan liderlerden sonra geldiğimiz nokta işte bu. Ülkesi için Dünya’ya kafa tutan, her zor durumunda milletinin yanında olan bir lidere sahibiz hamdolsun. Bizler de onun davasına omuz vermekten, yükünü hafifletmekten son derece gurur duyuyoruz. Bu kısa ömrümüzde büyük övünç kaynağımız teşkilatımız ve üyelerimizle birlikte böyle bir liderin yol arkadaşı olmaktır” dedi.

“TUSİAD Sen Milletimizi Tehdit Edemezsin!”

Sözlerine devam eden Başkan Seymen, “Liderimiz Dünya 5’ten büyüktür dedikçe o 5’linin ülkemizdeki uzantıları da rahatsızlıklarını yüksek sesle dile getirir oldular. Bunun son örneğini TUSİAD’ın hadsiz ve mesnetsiz açıklamalarıyla görmüş olduk. Sahi kim bu TUSİAD? Nedir görevi? TUSİAD sen bu milletin iradesine geçmişte de kastettin. Biz seni ve yavrularını iyi tanıyoruz. Senin işin üretim yatırım ve istihdam. Sen işine bak. TUSİAD sen bu milleti tehdit edemezsin. Senin cürmün buna yetmez. Bir gün gelir devletimiz demir yumruğunu tepene indirir. Sen halktan büyük değilsin. Enflasyon %5-6 civarlarında iken, döviz sabit iken, ülkemiz altın çağında iken tanklarla uçaklarla helikopterlerle bu milletin üzerine mermiler, bombalar yağdırılmadı mı? ABD Başkanı Biden göreve gelmeden önce her yerde en büyük düşmanın Erdoğan, onu indirmek için muhalefetle işbirliği yapacağım demedi mi? Bizim milletimiz AK Parti hükümeti ile gerçekleri görmüştür. Bizim milletimiz siyaset uzmanıdır. Bizim milletimiz yerlidir ve millidir. Bu düzenbazlara sahayı bırakmayacaktır. Recep Tayyip Erdoğan’ı hapse atan, AK Partiye kapatma davaları açan, 6-8 olayları ile Yasin Börü’leri katleden, kasti yanlış istihbaratlarla sınırlarımızı teröre açan, meclisi bombalayan, devletin çöküşünü isteyen odaklar işte aynı odaklardır. Biz milletimiz ile bu düzenbazlara fırsat vermeyeceğiz” dedi.

“Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer ile yoğun mesai harcıyoruz”

İlçe Teşkilat çalışmaları hakkında da önemli açıklamalarda bulunan Başkan Seymen, “AK Parti Gölcük İlçe teşkilatı olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mahalle yönetimlerimiz dahil tüm teşkilatımız sahada. Geçtiğimiz haftalarda tüm birimlerimizle birlikte Teşkilat Akademisi’ne tam kadro katılım sağladık. Gençlik Kollarımız stand çalışmalarını, kadın kollarımız ev ziyaretlerini sürdürüyor. Öte yandan İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın liderliğinde ilçemize hizmetler sürüyor. Bu hizmetlerin ilçemize gelmesinde Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer ile yoğun mesai harcıyoruz. Son olarak Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne ulaşımı sağlayacak ve trafiği rahatlatacak olan yol ve köprü çalışması tamamlanarak kullanıma açıldı. Metruk binaların yıkımı sürüyor. 2021 yılı içerisinde ilçemizde toplam 41.375 ton asfalt serildi. İlçemizde kaos isteyenler daha çok bekleyecekler. Uyum içerisinde hizmet aşkımız artarak devam edecek. Çünkü bizim siyaset yapmamızdaki tek gayemiz milletimize hizmet etmek ve Recep Tayyip Erdoğan’ın davasını sürdürmektir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimizi saygıyla selamlıyor, sağlıklı ve bereketli haftalar diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.