DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Almina Durukan 6. Yaş gününü en güzel şekilde kutladı NİCE YAŞLARIN OLSUN ALMİNA

Almina Durukan 6. Yaş gününü en güzel şekilde kutladı

NİCE YAŞLARIN OLSUN ALMİNA

Gazetemizin başarılı muhabirlerinden Serap Durukan ile Durukan Çay Evi’nin sahibi Gölcük’ün tanınmış esnaflarından Baki Durukan’ın biricik kızları Almina 6. Yaş gününü en güzel şekilde kutladı.  Durukan ailesi Değirmendere Yalı Mahallesi’nde bulunan evlerinde düzenlenen doğum günü partisinde Almina günün yıldızı oldu.  

Moana konsepti ile kutlandı

Gazetemizin başarılı muhabirlerinden Serap Durukan ile Gölcük’ün tanınmış ve sevilen esnaflarından olan Durukan Çayevi’nin sahibi Baki Durukan’ın güzeller güzeli kızları Almina Durukan 6 yaşına girdi. Durukan Ailesi’nin Değirmendere Yalı Mahallesi’nde bulunan evlerinde düzenlenen doğum günü partisinde minik Almina’yı bu güzel gününde kuzenleri ve akrabaları da yalnız bırakmadı.  Moana konsepti ile düzenlenen doğum günü partisinde dekor ve Almina’nın kostümü de konsepte uygun bir şekilde hazırlandı.

İyi ki doğdun Almina şarkısı ile mumlarını üfledi

Doğum günü partisinde minik Almina, “İyi ki doğdun Almina” şarkısı eşliğinde doğum günü pastasının mumlarını üfledi ve pastasını kesti. Kendisi için hazırlanan doğum günü partisi nedeniyle çok mutlu olan minik Almina ailesine ve aile büyüklerine teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

Yeni yaşının mutluluğunu doyasıya yaşadı  

Güzeller Güzeli Almina kendisi için düzenlenen doğum günü partisinde oldukça mutlu olurken, aile yakınları ve sevenleri Almina’ya aldıkları hediyeleri takdim etti. Almina Durukan yeni yaşının mutluluğunu doyasıya yaşadı.

Bizde gazetemiz adına minik Almina’ya yeni yaşında sağlık mutluluk ve başarı temenni ediyoruz. İyi ki doğdun Almina.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.