DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

AY-PA Markette geçen 38 dolu dolu geçen yıl 38. YILA ÖZEL ANLAMLI İNDİRİM UYGULADI

Gölcük’ün sevilen esnafı AY-PA Market sahibi Osman Ay, 21 Aralık’ta marketlerinin başındaki 38. yılını geçirdiklerini ifade ederek, 21 Aralık’ta 140-150 liraya kadar çıkan 5 litrelik Ayçiçek yağını 92 liraya indirerek, müşterilerinin yüzünü güldürdü.

Büyük indirim yaptı

Osman Ay, AY-PA Marketteki 38. yılına girmesi nedeniyle 21 Aralık Salı günü marketinde büyük bir fiyat indirimi yaptı ve özel ikramlarda bulundu. Ay, ‘Dolardaki düşüş etkisini göstermeye başladı. 140-150 liraya satılan yağlar bu özel günümüzde 92 liradan satıldı’ dedi.

‘Ne yazık ki insanlar yapılan iyilikleri çabuk unutuyor’

Ay, ‘21.12.2021 Salı günü Gölcük’te 38 yıldır insanlara hizmetin nasıl yapıldığını gösterdi ama insanların eski günlerini unuttuğunu Ahde vefanın kalmadığını yapılan iyiliklerin çabuk unutulduğunu da belirtmek isterim. 8-10 bin Şubemiz olmayabilir ama bizim atalarımızdan beri süre gelen yardımsever, merhametli ve göler bir yüzümüz var, kapımıza kim gelirse gelsin asla boş çevirmeyiz. Ne yazık ki insanlar yapılan iyilikleri çabuk unutuyor’ diye konuştu.

‘Kapımıza geleni asla geri çevirmiyoruz’

Açıklamalarını sürdüren Ay, ‘Kardeşlerim dere gider kum kalır, biz kalıcı insanlarız. Bizler insanlara parası varken de yokken de yardımcı oluyoruz. Kim kimin sıkıntısını giderirse Rabbimde onun bütün sıkıntılarını giderir. Bunu asla ve asla unutmuyoruz, kapımıza geleni asla geri çevirmiyoruz. Çok büyük şubelerimiz zincir marketler olmayabiliriz ama bizim kalbimiz, yüreğimiz, gönlümüz zengin. Rabbim her daim hepimizi kıymet bilen insanlarla karşılaştırsın inşallah. Elimizde bulunan Ayçiçek yağlarını bu özel günde her gelen müşterimize adet, sayı demedik ve dağıttık. Herkesi memnun ettik. Her alan kardeşimizde teşekkür ettiler. Allah razı olsun dediler. İşte Yağcı İdris Ay’ın çocukları bunlar dediler. Bu da bizlere yetti. Ayrıca marketimize gelen 50 müşterime panolar hediye ederek, yüzlerini güldürdük’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.