DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başiskele ücretsiz kış spor devam ediyor

Başiskele Belediyesi tarafından ilçedeki çocuklara ve gençlere yönelik düzenlenen ücretsiz Başiskele Kış Spor Okulları tüm hızıyla devam ediyor.

Başiskele’de geleceğin teminatı çocuklarımızın beklentilerini karşılamak, spor kültürünü oluşturarak sağlıklı yaşama destek vermek, toplumun her kesimine kamuoyu yararı sağlamak, özellikle çocukların sağlıklı ve zinde yaşamına destek vererek fiziksel ve zihinsel gelişimine destek vermek amacıyla ilçede ikamet eden 4-16 yaş arasındaki çocuklar için Başiskele Belediyesi tarafından ücretsiz spor okulları düzenleniyor. İlçede ikamet eden gençlerin büyük rağbet gösterdiği spor okullarında gençler hem sağlıklı ve zinde bir yaşam sürüyor hem de gönüllerince eğleniyorlar.

GELECEĞİN CİMNASTİKÇİLERİ YETİŞİYOR 

Başiskele Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nde cimnastik eğitimlerine devam eden 4-7 yaş grubu çocuklar, sıkı bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Minik cimnastikçi adayları, eğitimlerde çok sayıda hareket becerileri kazanıyor.

8 FARKLI SPOR BRANŞINDA EĞİTİM

Başiskele’de yetenekli sporcularının da ortaya çıkarılmasını sağlayacak Başiskele Ücretsiz Kış Spor Okulları’nda cimnastik sporunun yanı sıra basketbol, voleybol, yüzme, karate, masa tenisi, satranç ve izcilik gibi spor dallarında uzman eğitimciler tarafından eğitimler verilmeye devam ediliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.