• BIST 100

    9885,15%1,73
  • DOLAR

    32,46% -0,06
  • EURO

    34,84% -0,33
  • GRAM ALTIN

    2445,86% 0,41
  • Ç. ALTIN

    4005,94% 0,35

BBP Gölcük ilçe Başkanı Şahin Akpınar HÜKÜMETİN EKONOMİ POLİTİKALARINI DESTEKLİYORUZ

Ekonomi 10.12.2021 13:43:38 0
BBP Gölcük ilçe Başkanı Şahin Akpınar HÜKÜMETİN EKONOMİ POLİTİKALARINI DESTEKLİYORUZ

BBP Gölcük ilçe Başkanı Şahin Akpınar

HÜKÜMETİN EKONOMİ POLİTİKALARINI DESTEKLİYORUZ

BBP Gölcük ilçe Başkanı Şahin Akpınar,  şu anda hükümetin, üretimi, istihdamı, yatırımı, düşük faizi önceleyen bir ekonomik politika uygulamaya başladığını belirterek, “Bunu doğru buluyoruz, destekliyoruz. Elbette ki başlarda bunun sancıları, sıkıntıları oluyor, olacak ama inşallah işin sonunda milletimizin refah payı artacak, devletimiz ve insanımız bu ağır borç yükünden kurtulacak. Nihayetinde başarırsak devletimizin de milletimizin de  sorunu temelinden çözülmüş olacak” dedi.

Sosyal medya ile Türk ve Müslüman aile yapıları zayıflatılıyor’

Akpınar düzenlediği basın toplantısında, vefat eden, bilim dünyasının önde gelen isimlerinden Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Büyük Ödülü sahibi Prof. Dr. Teoman Duralı’ya Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi. Merhum hocamızın vefatı vesilesiyle de bir konuya değinmek istiyorum. Son zamanlarda tarafımıza iletilen ve bir kısım araştırmalarımızın neticesinde İlim, Bilim gibi konularımızın halkımıza detaylı ve şeffaf bir şekilde anlatılmamasından yada talep görmemesinden ötürü, bazı çevrelerce özellikle sosyal medya platformları aracılığıyla su istimal edilip,  Türk ve Müslüman aile yapımızın tahrip edildiğini ve ekonomik olarak zayıflatıldığını  görmekteyiz. Özellikle pandemi döneminde insanlarımızın internet ortamında, sosyal medyalarında daha fazla vakit geçirmeye başlamasıyla salgın, yangın, deprem , sel, kehanet, gökbilim,ritüel, bilinçaltı, burç ve astronomi ve astroloji konularının gündemde daha çok  yer ettiğinden ötürü, büyü, sihir, tılsım, biyoenerji, bilinçaltı, zihin etkileme, simya ve türevleri de ister istemez ortaya çıktı ve gelen şikayetler üzerine biraz araştırdığımızda karşımıza çıkan sonucun, sayısı çok az kaynağı belli olan  ve güvenilir bilgiye ulaştığımızı fakat bununla birlikte boşluktan faydalandıp  bu konunun suistimal edilip, devletimizin sınırlama ve kontrolü yoğun  seviyesine getirmediği için, neredeyse alenen büyü, sihir, tılsım yapılır tabelasıyla ilanları bile verme noktasına geldiğini gördük. Zaten daralmış bunalmış ekonomik ve psikolojik sıkıntıda olan milletimiz, vatandaşlarımız  bir şekilde umut besleyerek masumane bile kapılarını çalsa, ulaşsa, burç yorumlatmaya bile niyetlense, büyük ihtimalle ehliyetsiz kişilere yakalanıp, çeşitli laf ebelikleriyle ruhsal çıkmaza sürüklenip hem psikolojik olarak, hem de ekonomik yönden bitiriliyor. Daha da vahim olanı bilinçaltı ve zihin kontrolleriyle, kasıtla veya bilgi eksikliği,ekonomik kazanç elde etme niyetiyle veya cahilce uygulanıp, herhangi bir ehliyete sahip olup olmadığı sorulmadığı ve kontrol edilmediğinden yada cezaları olmadığı içinde umut tacirlerinin yada emperyalistlerin adresi olup rahat rahat  aile yapımız tahrip edilip gelenek göreneklerimiz zayıflatılıp, bir çeşit modern misyonerlik yöntemiyle  ailelerimiz yok edilmeye çalışılıyor” dedi.

“Dinimizi çarpıtmaya çalışıyorlar”

Başkan Akpınar sözlerinin devamında, “Türk ve Müslümanlar olarak bizler birbirimize bağlılığımız ve aile bütünlüğümüz sayesinde tecrübe ve bilginin yeni nesillere aktarılmasıyla  temiz ve güçlü nesil yetiştirip büyüdüğümüz  için başlangıç noktasını evlatlarımız ve ailelerimiz belirleyip, devletimizin ve milletimizin şah damarından operasyon çekiyorlar düşüncesindeyiz. Daha öncelerden ilçemizde bacakları kesik kedilerin ortaya çıkması üzerine araştırmalarımız sonucunda gündeme taşıdığımız “büyü mü yapıldı,” konusu ilçemize hatta maalesef ailelerimize kadar sirayet etmiş durumda olduğunu gördük. Kötü niyetli kişilerin Daha çok inancımız vesilesiyle gündeme taşıdığı ve çarpıtmaya  başladığını gördüğümüz için Tavsiyemiz Diyanet İşleri Başkanlığımızın önceliğinde tüm ilgili kurumlarımızın ortak çalışmasıyla ortaya kesin ve net daha şeffaf gerçek bilgilerle halkımız bu alanlarda bilinçlendirilsin. Bunları öğretecek veya anlatacak olan kişilerin kesinlikle devletimiz tarafından ehliyetli olmasını sağlamalı ve kontrol etmeli. Siber suçlarla mücadele birimlerimiz tüm sanal alemlerin denetimlerini arttırsın ve halkımızdan bir şekilde bu konuyla alakalı olan insanlarımıza eğitim ve sertifika konusunda da kolaylıklar tanınıp gerçek bilgiyle donatılırsa , aynı zamanda konunun kontrolü sağlanmış olur ve emin bilgilerle donanıp piskolojik yönden de rahat olur. Umut tacirlerinin üzerlerine gidilip  engellenmesi ve cezalarında arttırıma gidilmesi cesaretlerini kırıp aleniyetlerininin sonlanmasına sebep olur. Niyetimiz Siyasetin gündemine almak ve yurt çapında istişareye açılmasını sağlamak için Gölcük’ten başlayarak bu konuya dikkati çekmek istiyoruz” dedi.

“Gün kurtarılmış”

BBP Gölcük ilçe başkanı Akpınar , “Bir diğer konu ise;  Kovid-19 salgınının neredeyse bütün ülkelerin ekonomilerini olumsuz etkilediğini vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü: “Türkiye de elbette ki bundan kendi payına düşeni aldı. Çünkü biz gelişmekte olan ülkeler kategorisindeyiz. Dolayısıyla da kırılgan bir ekonomimiz var. Saolsun sinsi düşmanlarımızda çok, dolayısıyla Bu tür dış gelişmelerden ya da böyle salgın süreçlerinden daha ziyadesiyle etkileniyoruz. Ekonomimizin kırılgan olmasının ya da bu tür hadiselerle karşı karşıya kaldığımızda krizler yaşamamızın, enflasyonun artmasının, dövizin yükselmesinin sebebi ne? Baktığımız zaman yıllara sair, maalesef ekonomik politikalar, dış borçlanma, düşük kur, yüksek faiz politikasıyla yürütülmüş. Maalesef üretim, istihdam, yatırım bunlar birinci plana alınmamış. Kasden emperyalistlerin  kriz oparayonlarına uğramışız. Tabiri caizse gün kurtarılmış. Ne kadar konuşursa konuşsun Sn n Ali Babacan, gerçekler ortada. Almışlar borcu, dünyada para bolken sıcak parayı getirmişler, borçlandırmışlar. Düşük kurve yüksek faizle elbette ki gün gelecek bir yerde zora girilecekti.

‘Trafik yoğunluğunu azaltacak fikirler gündeme alınmalı’

Açıklamalarını sürdüren Başkan Akpınar,  “Şu anda hükümet, üretimi, istihdamı, yatırımı, düşük faizi önceleyen bir ekonomik politika uygulamaya başladı. Biz, bunu doğru buluyoruz, destekliyoruz. Elbette ki başlarda bunun sancıları, sıkıntıları oluyor, olacak ama inşallah işin sonunda milletimizin refah payı artacak, devletimiz ve insanımız bu ağır borç yükünden kurtulacak diye düşünüyoruz. İlçemizin özelinde bir sorunun çözüm konusunda önerilere ihtiyacı olduğu kanaatindeyiz. Malumunuz ilçemizde bir trafik yoğunluğu sıkıntısı var ve kentsel dönüşümün de çok yakın tarihte  başlamayacağını göz önünde bulundurursak, geçici olarak Bile olsa bu trafik yoğunluğunu azaltabileceği fikirleri gündeme alıp anlık çözümler bulmamız gerektiği görüşündeyiz. Bizce, Özellikle merkez bölgede, Donanma ve İskeleyolu dediğimiz noktalar arasındaki, D-130 Karayolu’nun da bulunan giriş-çıkış, ters yol uygulamalarının yeniden masaya yaptırılıp planlanırsa, doğru bir uygulama ile  kentsel dönüşüm başlayana kadar geçici çözüm olabilir düşüncemizi sizlerle paylaşıyoruz. Diğer ilçe dinamiklerimizden yada tüm hemşehrilerimizden de yoğunluğu düşürecek mantıklı çözümü için  fikri olanların bunu gerekli birimlerle paylaşmasını istiyoruz. Hayırlı cumalar diyerek, sizleri saygı, sevgi ve hürmetle selamlıyorum” dedi.


Gölcük ADSM’de 23 Nisan kutlaması

Bağımsız Türkiye Partisi Kocaeli Gençlik Kolları 23 NİSAN ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

Ay, ‘23 Nisan Atamızdan Bize En Büyük Armağandır’

Kocaelispor Ümraniyespor’a 1-0 mağlup oldu

Karting Sezonuna Coşkulu Açılış 

23 Nisan Çocuklarla Güzel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun ÇOCUKLARIMIZ GURURUMUZDUR

İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ÖZGÜRLÜK FİLOSU İLE KUDÜS’E GİDİYOR

Gölcük Otizm Derneği Bandırmalı misafirlerini ağırladı KIRMIZI BALONLARI GÖKYÜZÜNE BIRAKTILAR

Sahra başkanın ilk talimatı OKULLARA AKIL VE ZEKA OYUNLARI SINIFI

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, ‘DÜNYADA ÇOCUKLARA ARMAĞAN EDİLEN İLK BAYRAM’

Kocaeli’nin dört bir yanından gelen doğa severler GÖLCÜK’TE DOĞA YÜRÜYÜŞÜNDE BULUŞTU

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, ‘MÜCADELEMİZ TAM DEMOKRATİK, SOSYAL VE ADİL TÜRKİYE MÜCADELESİDİR’

Denizevler Mahallesi Muhtarı Kadir Demir, 23 NİSAN ETKİNLİĞİ İLE ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Kooperatif Üyeliğinden Doğan Bitmeyen Çile

  Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’den 23 Nisan Mesajı

HAYDİ ÇOCUKLAR GÖLCÜK ANITPARK’TA 23 NİSAN COŞKUSUNA

CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Metehan Aydın, ‘GELECEĞİMİZ SİZSİNİZ ÇOCUKLAR!’

Değirmendere’de küp taş tamiri

BAŞKAN KOCAMAN’DAN 23 NİSAN MESAJI

Başkan Gökçe Muhtarlarla Buluştu

Kaymakam Kalkar’dan Başkan Söğüt’e Ziyaret

Gölcük Niğdeliler Derneği Başkanı Cemil Çakmak, “ÇOCUKLARIMIZ UMUDUMUZDUR”

23 Nisan coşkusu Ormanya’da başladı

BİR BUÇUK YAŞINDAKİ BEBEĞE BİBER GAZI SIKTI

Başiskele 23 Nisan Coşkusunu Hep Birlikte Yaşayacak

Hisareynspor’da başkanlık değişimi yaşandı YENİ BAŞKAN ÖNER KAYA

Gölcükspor Keşanspor’u 4-2 mağlup etti

Büyükşehirden 23 Nisan’da ücretsiz ulaşım

Büyükakın’dan Berna Abiş’e önemli görev ‘TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Yükleniyor

İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ÖZGÜRLÜK FİLOSU İLE KUDÜS’E GİDİYOR

Dr. Ekrem Aktuğ’un Kızı Serra Yoğun Bakımda

YILDIZLI, KOMİSYON TOPLANTISI İÇİN KIRGIZİSTAN’A GİDİYOR

HAKEV Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Burhanettin Çalgan, “BAYRAM ÖNCESİ GAZZE’DEKİ DİN KARDEŞLERİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRELİM’

Terzioğlu Spor Kulübü’nden Büyük Başarı İKİ ALTIN MADALYA

Çetiner’den Dünya Yaban Hayatı Günü hakkında önemli açıklama ‘BİRÇOK HAYVAN NESLİ TÜKENME TEHLİKESİ İLE KARŞI KARŞIYA’

Ceyhun Konak ve Tayfun Konak Vali Yavuz’a ziyaret ‘TEBRİK EDİYORUM’

Ay, ‘Şaban-ı Şerif Ayı Ümmetin Ayıdır’

Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ‘SİVİL TOPLUM GÜÇLENMELİ’

Kocaeli’de kick boks fırtınası esti DÖVÜŞÇÜLER RİNGİN TOZUNU ATTIRDI

Değirmendere’de küp taş tamiri

Esra Durmuş Sanat Atölyesi Kursiyerleri, SANATA YOLCULUK YAPTI

Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman’dan, İKİ GÜNLÜK BOYKOT ÇAĞRISINA SERT TEPKİ

Müdür Mert ve Türkmen İlkokullarda halk oyunları çalışmalarını takip ettiler “HALK OYUNLARI KÜLTÜRÜMÜZÜN VAZGEÇİLMEZ PARÇALARIDIR”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri Projesi’nde ÇALIŞMALAR SORUNSUZ İLERLİYOR

‘Karma Sanatlar’ Sergisi açılışı Değirmendere Sanat Evi’nde yapıldı SANAT İYİ Kİ VAR

Değirmendereliler Çınarlık Meydan Kafe’yi çok seviyor NEZİH ORTAMI İLE ÇEKİM MERKEZİ OLUYOR

Çeşmenin çatısının bir bölümü yıkılmış durumda DÜZELTİLMESİ İSTENİYOR

Uyarı tabelaları zarar görmeye devam ediyor

Gölcük’e yeni atanan Okul Müdürleri belli oldu

Büyükşehirden 23 Nisan’da ücretsiz ulaşım

CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Mühip Kanko, “HÜKÜMETİN EKONOMİ POLİTİKASI; FAKİRDEN ALIP ZENGİNE DAĞITMAK!”

Kocaeli’de 2024 yılı Mart ayında 2 bin 624 konut satıldı

Necmi Kandemir Emlak Piyasasını değerlendirdi ‘YÜKSEK FAİZ EV SATIŞLARINI OLUMSUZ ETKİLİYOR’

Efe Otomotiv Yedek Parça kalitesiyle fark yaratıyor ORİJİNAL VE MUADİL YEDEK PARÇALARI TEK ADRESTE

Sezon bitse de balığa ilgi yoğun HAMSİ 130, İSTAVRİT 150 LİRA

TÜED Gölcük Şubesi Başkanı Ergun Şahin, ‘EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 20 BİN LİRA OLMALI’

Türk Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış “BU RAMAZAN AYINDA DA AİLELERİMİZİN YANINDA OLDUK”

Kaymakam Müfit Gültekin Aileleri ziyaret etti GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİLİYOR

KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu dış ticaret verilerini değerlendirdi ‘TÜKETİM MALLARI İTHALATINDA DAHA DİKKATLİ DAVRANILMALI’

Büyükakın’dan Berna Abiş’e önemli görev ‘TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Zafer Partisi İlçe Başkanı Kayıhan Kayı, “GÜÇLENEREK GELİYORUZ”

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, “PROJELER GÖLCÜK’ÜN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK”

Büyükakın, “23 Nisan’da tüm çocuklar gülmeli”

İlknur ve Emre Sarıel çiftinin  biricik oğulları Utku 1 yaşına girdi İYİ Kİ DOĞDUN UTKU

Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde BİNA TURU YAPILDI

Haydi çocuklar Ormanya’ya! Bİ DÜNYA EĞLENCE BAŞLIYOR

Donanma Caddesi üzerinde parke taşları onarıldı

Haydi çocuklar Ormanya’ya! Bİ DÜNYA EĞLENCE BAŞLIYOR

Başkan Sezer’den başarılı sporculara tebrik

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16