DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar, “GÖLCÜK ESNAFINA DESTEK OLMALIYIZ”

BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar,

“GÖLCÜK ESNAFINA DESTEK OLMALIYIZ”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, haftalık olağan basın açıklamasında ülke ve ilçe gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Akpınar yaklaşan yeni yıl öncesi alışveriş yapacak olan Gölcüklülere seslenerek, “ Alışverişimizi Gölcük’ten yapalım ki esnafımız kazansın” dedi.

“Atalarımızın emanetine her zaman sahip çıkacağız”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, ilk olarak yaptığı açıklamada, “1914 yılında Birinci Dünya Savaşı sırasında topraklarımızı savunmak adına cepheye giden askerlerimiz, Sarıkamış’ta donarak şehit olmuştu. Şehit düşen on binlerce askerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Topraklarının her bir karışını şehit kanıyla suladığımız bu topraklar, ilelebet bizlerin kalacak. Biz de atalarımızın emanetine her zaman sahip çıkacağız” dedi.

“Türk ekonomisi kendi ayakları üzerinde çok daha güçlü bir noktaya ulaşacaktır”

Sözlerine devam eden Akpınar, “Son günlerde dövizin düşüşüne şahit olmaktayız. Bu sefer de ülkemizin lehine olan bir durum gelişti. Çin’de tedarik zincirinin bozulması, navlun fiyatlarının aşırı rakamlara ulaşması, Türkiye’ye olan talebi artırdı. Türkiye şu anda ihracat patlaması yaşıyor. Türkiye, bugüne kadar sıcak para ve borçla döndürdüğü ekonomide böyle bir durumla karşı karşıya kalınca ihracata, üretime, yatırıma ve istihdama dayalı yeni bir ekonomik modele geçti. Tabii bu model, birilerini rahatsız etti. Çünkü Türkiye, bu modeli birkaç sene dahi sürdürse artık bu kalıcı hale gelecek ve Türk ekonomisi kendi ayakları üzerinde çok daha güçlü bir noktaya ulaşacak. Bunu engellemek için dışarıdan birtakım saldırılar oldu ama hükümet, içerden daha büyük, feryat figan bir muhalefetle karşı karşıya kaldı” dedi.

Yılbaşı Alışverişlerimizi Gölcüklü esnafımızdan yapalım’

Başkan Akpınar, son olarak yaptığı açıklamada, “Bilindiği gibi artık 2021 yılının son günlerindeyiz. Pandemi nedeniyle zor bir seneyi daha geride bıraktık. Her ne kadar aşı bulunup tedbirlerle birlikte esnaflarımız işlerini biraz olsun hareketlendirse de eskiden olduğu gibi yoğun bir ticaret akışının olmadığını görmekteyiz. Bundan dolayı önemli günler, esnafımız açıdan bir kat daha önem arz etmeye başladı. Önümüzdeki hafta 2021 yılının son günü olacak. Yılbaşı kutlamalarına karşıyız ama eğer hediyeleşme olacaksa, halkımızın bu tasarruflarını ilçemizde değerlendirmesi, esnafımız açısından oldukça faydalı olur. Gölcüklü vatandaşlarımız, bu yılbaşında alışveriş yapacaksa Gölcüklü esnafımızı da unutmasın ki onlar da yeni yıla mutlu girsin” dedi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.