• BIST 100

    10275,80%0,46
  • DOLAR

    39,84% 0,11
  • EURO

    46,95% 0,39
  • GRAM ALTIN

    4274,15% 0,36
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20

Büyükakın, “En güvenli mecralardan bir tanesidir”

19.12.2021 10:28:44 0
Büyükakın, “En güvenli mecralardan bir tanesidir”

AK Parti Kadın Kolları’nın organize ettiği kermese katılan Başkan Büyükakın, “Saatlerdir burada soğukta bekliyorlar. Bu inanmışlığın bir göstergesidir. Onları yürekten kutluyorum. Emeklerine, yüreklerine sağlık.” dedi.


Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, 12-18 Aralık Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası dolayısıyla AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Ekonomi Birim Başkanlığınca 81 ilde eş zamanlı olarak organize ettiğikermese katıldı. İzmit Kent Meydanı’nda AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın desteği ile kadınların el emeği ürünlerinin sergilenip satışa sunulduğu kermese AK Parti Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan ve Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman ve AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney’de eşlik etti.

“BU İNANMIŞLIĞIN BİR GÖSTERGESİ”

Stantları gezerek alışveriş yapan Başkan Büyükakın, daha sonra yaptığı açıklamada, “Kadınlarımızınevlerinde emekleriyle hazırlamış oldukları ürünleri burada sergiliyor ve satışını gerçekleştiriyorlar. Buradan elde ettikleri gelirlerle sosyal amaçlı projelere de destek oluyorlar. Buraya emek veren tüm kardeşlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu stantların oluşmasında gerçekten çok büyük emek,sonrasında da büyük bir iyi niyet var. Buraya geldiğimde gördüm ki ürettiklerini ürünleri satmak için sabahın ilk ışıklarıyla gelmişler ve bir hayli de üşümüşler. Saatlerdir burada soğukta beklemeleri aslında çıktıkları yola inanmışlığın bir göstergesidir. Onları yürekten kutluyorum. Emeklerine ve yüreklerine sağlık” diye konuştu.

“KADIN EMEĞİNE POZİTİF BİR AYRIMCILIKLA DESTEKLENMESİNE YÖNELİK PROJEDİR”

Kadın emeğiyle gerçekleştirilen kermes ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, “KOMEKSEPETİ,özellikle kadın emeğine pozitif bir ayrımcılıkla desteklenmesine yönelik projedir” diyen Başkan Büyükakın, “Kadın emeği içinelimizden geldiğince pozitif ayrımcılığa tabi tutarak onların ev ekonomisine katkı sağlamak, kendi ekonomilerini güçlendirmelerine imkân vermek, desteklemek gibi yaklaşımlar içinde bu projeleri gerçekleştiriyoruz.” ifadelerini kullandı.

VERGİ MUAFİYETİNDEN BAHSETTİ

KOMEK sepetinde kendi el emeğini üreten ve internet üzerinden pazarlayan vatandaşların, daha güvenli bir ortamda, tüketici hakkının ve üretici hakkının korunduğu, masrafların belediye tarafından üstlenildiği bir proje olduğunu vurgulayan Başkan Büyükakın, KOMEK sepetinin yaygınlaştıkça kadınların aylık gelirlerinin yaklaşık 20 bin liraya kadar olan kısmının vergi muafiyetine sahip olduğunu da belirtti.

“KOMEKSEPETİ YOLUNA BÜYÜYEREK DEVAM EDECEKTİR”

Başkan Büyükakın, KOMEK sepetindeki üretim sürecine katılmanın ve bunun yaygınlaşmasını sağlamanın oradaki ekonomik ölçeği ve verimliliği arttıracağını belirterek, şunları dile getirdi:“Emeğini ortaya koyan ve bu alanı kullananlar ne kadar iyi organize olurlarsa KOMEKSEPETİyoluna büyüyerek devam edecektir. Ne kadar çok tanınır ne kadar çok ürün satılır ve ne kadar çok ürün de alınırsa orası o kadar büyüyecektir. Birincisi ürünlerin sürekliliğinin sağlanması ve buranın bir satış platformu olarak görünmesidir. İkincisi de tüketicilerin bunu duyması ve güvenli bir tüketim ortamı olduğunu bilmesidir. KOMEKSEPETİ internetteki en güvenli mecralardan bir tanesidir. Tüm arka planını yani hukuki zeminini de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sekapark A.Ş. sağlıyor. Kargo masrafları, kargonun güvenliği gibi onlara ilişkin hukuki çerçeve tamamlanmış durumda. Aslında bir nevi hanım kardeşlerimizin tek başına kuramayacakları bir firmanın yapacağı işleri Sekapark A.Ş.’ye yaptırıyoruz.Onlarında bu ortamda el emeklerinin, alın terlerinin ekonomilerine yani aile bütçelerine katkı sağlamalarının kolaylaşmasını hedefliyoruz. İnşallah onlarda buraya güç verir, destek olurlarsa ekonomileri daha da güçlenecek.”       

GÖLCÜK'TE SANATLA BÜYÜYEN NESİLLER BİR ARAYA GELİYOR

KSO Başkanı Zeytinoğlu haziran ayı dış ticaret verilerini değerlendirdi

Karamürsel'in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 104. Yılı Törenle Kutlandı

TÜED Gölcük Şube Başkanı Ergun Şahin “YÜZDE ORANINDA DEĞİL EŞİT ZAM YAPILMALI”

Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Mustafa Özsoy “YÜKSEK ZAMLI EMLAK VERGİSİ KABUL EDİLEMEZ”

Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Enes Ergüler, “YEŞİL VATAN YANARSA, SADECE AĞAÇLAR DEĞİL, GELECEĞİMİZ DE YANAR!”

Türk Kızılayı Gölcük Şube başkanı Orhan Barış, “ANITPARK’TA 1000 KİŞİLİK AŞURE DAĞITTIK”

Derince Yenikent’teki Orman Yangını Kahramanca Müdahaleyle Söndürüldü

Devlet Memurları Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Özhan İmre “BAKANLIĞI ÖNÜNDE BASIN AÇIKLAMASI YAPTIK”

Kocaeli’de 2. Balkan Halk Oyunları rüzgârı esti

Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde İlaç Yönetimi Eğitimi Verildi

Diş Hekimi Gamze Manav, dan önemli bilgiler “DİŞ TAŞI CİDDİYE ALINMASI GEREKEN BİR DURUMDUR”

Trafik ve çevre ihlallerine ceza

Ormanya ve Kuzuyayla’da doğayla iç içe yaz programı başlıyor; KOCAELİ’DE DOĞAYI KEŞFETME ZAMANI

Karamürsel’de otogar, mezbaha, futbol sahası, salon ve sokak yapımına yerinde inceleme

İzmit Tren Garı’ndaki asansör hizmete alındı

Kocaeli’de hafta sonu enduro fırtınası esecek COŞKU VE HEYECAN ZİRVEYE TAŞINACAK

KARDEŞ TAKIM ANTALYASPOR’UN ZOR GÜNLERİ

Gölcükspor’un efsanesi Değirmenderespor’da

Kocaelispor yerli stoperi bitirmek üzere!

KOCAELİ'DE ÇIKAN ORMAN YANGININA MÜDAHALE SÜRÜYOR

Gölcük Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu “6 AYDA 174 ESNAFA 108 MİLYON 134 BİN LİRA KREDİ DESTEĞİ SAĞLADIK”

MHP Gölcük İlçe Başkanı Derya Çavdar “BİZ, DIŞA DEĞİL MİLLETE YASLANAN SİYASETİN TEMSİLCİSİYİZ”

GÖLCÜK MESLEK YÜKSEKOKULU'NDAN ERASMUS BAŞARISI

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ’NDE SITMA EĞİTİMİ DÜZENLENDİ

Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreterliğinde Bayrak Değişimi

4. İzmit Körfezi Deniz Festivali renkli görüntülere sahne oldu; SAHİLDE ŞENLİK, DENİZDE YARIŞ

ÇOCUKLAR “Bİ’DÜNYA EĞLENCE” İLE DEĞİRMENDERE’DE GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü “GÖNÜL KÖPRÜLERİ KURARAK, BİRLİKTE YOL YÜRÜYORUZ”

Kültür, sohbet, eğlence; her şey Milli İrade Meydanı’nda İZMİT’İN KALBİ BU MEYDANDA ATIYOR

Yükleniyor

Gölcük’teki üst geçitler elden geçiriliyor

Değirmendere Kayık çekek alanı OLTA BALIKÇILARIN GÖZDE MEKÂNI OLDU

Kuş ve Balık sevgisi giderek yoğun ilgi görüyor ATA PET MARKET TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

Değirmenderede’ki takıcılar sokağında gelişi güzel araç parkları ULAŞIMI OLUMSUZ ETKİLİYOR

Gölcük ADD’de yeni üyelere rozetleri takıldı

GÖLCÜK'TE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ CUMHURİYET MAHALLESİ'NDEN BAŞLADI

Çöken yola su bidonu ile çözüm aradılar

Değirmendere Vatan Caddesi girişinde yol yeniden çöktü

Ramazan Ayında En Güzel Sofralar DEĞİRMENDERE YALI EVLERİ’NDE YAŞANIR

Elit Kuaför bayanların gözde mekânı BAKIMLI OLMAK BİR AYRICALIKTIR

KSO Başkanı Zeytinoğlu haziran ayı dış ticaret verilerini değerlendirdi

TÜED Gölcük Şube Başkanı Ergun Şahin “YÜZDE ORANINDA DEĞİL EŞİT ZAM YAPILMALI”

Gölcük Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu “6 AYDA 174 ESNAFA 108 MİLYON 134 BİN LİRA KREDİ DESTEĞİ SAĞLADIK”

Gülşen Gayrimenkul’ün sahibi Çiğdem Gülşen, “EMLAK PİYASASINDA  DURGUNLUK DEVAM EDİYOR”

TÜED Gölcük Şube Başkanı Ergun Şahin, “ENFLASYON  ORANININ YANINDA SEYYANEN ZAM DA İSTİYORUZ”

Gürel, “Altın uzun vadede her zaman faiz ve dövizden daha karlıdır”

KSO Başkanı Zeytinoğlu sanayi üretim endeksini değerlendirdi

Gölcük Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi’nden esnafa büyük destek MISIRLIOĞLU: “ESNAF KALKINIRSA ŞEHİR KALKINIR”

KSO Başkanı Zeytinoğlu mayıs ayı enflasyon verilerini değerlendirdi

“Altında yaşanan iniş çıkışlar yatırımcıları telaşlandırmasın”

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 36 30 1 5 60 95
2.Fenerbahçe 36 26 4 6 51 84
3.Samsunspor 36 19 10 7 14 64
4.Beşiktaş 36 17 8 11 23 62
5.İstanbul Başakşehir 36 16 14 6 4 54
6.Eyüpspor 36 15 13 8 5 53
7.Trabzonspor 36 13 11 12 13 51
8.Göztepe 36 13 12 11 9 50
9.Rizespor 36 15 17 4 -6 49
10.Kasımpaşa 36 11 11 14 -1 47
11.Konyaspor 36 13 16 7 -5 46
12.Alanyaspor 36 12 15 9 -7 45
13.Kayserispor 36 11 13 12 -12 45
14.Gazişehir Gaziantep 36 12 15 9 -5 45
15.Antalyaspor 36 12 16 8 -25 44
16.Bodrum FK 36 9 17 10 -17 37
17.Sivasspor 36 9 19 8 -16 35
18.Hatayspor 36 6 22 8 -27 26
19.Adana Demirspor 36 3 28 5 -58 2