DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Değirmendere de o bölgeye kavşak aynası isteniyor

Değirmendere de o bölgeye kavşak aynası isteniyor

İlçemize bağlı Değirmendere Yalı Mahallesi’nde Vatan Caddesi ve Çanakkale Caddesi’nin kesiştiği noktada caddeden gelen araçları göremedikleri için tehlike yaşadıklarını ifade ederek alana kavşak aynası istediklerini belirttiler.

Tehlike arz ediyor

Gün içerisinde birçok sürücünün kullandığı kavşakta karşıdan gelen sürücüyü görmeye yarayan kavşak aynacı olmadığı için büyük sıkıntı yaşadıklarını ifade eden sürücüler, Değirmendere Yalı Mahallesi’nde Vatan Caddesi ve Çanakkale Caddesi’nin kesiştiği noktada kavşak aynasının yapılması gerektiğini ifade ettiler.

Acil kavşak aynası takılmalı

Konu hakkında düşüncelerini dile getiren sürücüler, “Vatan Caddesi ile Çanakkale Caddesi’nin kesiştiği noktadan gün içerinde oldukça fazla araç geçiyor. İki caddenin kesiştiği nokta aynı zamanda Dörtyol ağzı olduğu için bir anda karşımıza çıkan araçlardan dolayı büyük tehlike yaşıyoruz. Bu alana en azından iki noktasına kavşak aynası koyulsa karşıdan gelen aracı görürüz ve ona göre önlemimizi alırız. Herhangi bir kaza yaşanmadan bu duruma bir çözüm bulunmasını istiyoruz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.