DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Değirmendereliler uzun yıllardır beklediği merdivenlerine kavuştu

Değirmendereliler uzun yıllardır beklediği merdivenlerine kavuştu

İlçemize bağlı Değirmendere Yalı Mahallesi, Vatan Caddesi üzerinde bulunan bayırda uzun yıllardır istenen merdivenler Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından hayata geçirildi. Mahalle sakinleri yapılan merdivenler için belediye ekiplerine teşekkür ettiler.

Başlanılmış ama yarım kalmıştı

Uzun yıllar önce bayırdan vatandaşların rahat inip çıkabilmeleri için yapılmaya başlanan ve bir türlü tamamlanamayan tırabzanlar geçtiğimiz aylarda Gölcük Belediyesi Fen İşleri Ekipleri tarafından yerlerinden sökülmüş ve bayıra merdiven yapılmıştı. Mahalle sakinleri tarafından oldukça beğenilen merdivenlere geçtiğimiz günde tırabzanların monte edilmesiyle merdivenler tamamlanmış oldu.  Uzun yıllardır bayırdan inip çıkarken sıkıntı yaşayan mahalle sakinleri yeni merdivenleri için belediye ekiplerine teşekkür ederek, “Uzun yıllardır beklediğimiz merdivenlerimize sonunda kavuştuk” dediler.

Mahalle sakinlerinden teşekkür

Mahalle sakinleri yaptıkları açıklamada, “ Bu bayıra uzun yıllar önce tırabzanlar yapılacağı için direkler dikilmiş ve öylece bırakılmıştı. Aradan geçen zaman sürecinde tırabzanlar tamamlanmadığı gibi birde direkler yamulmuş ve kullanılmaz hale gelmişti. Mahallemizde ikamet eden kişileri çoğu yaşlı olduğu için bayırdan inip çıkarken ciddi anlamda zorlanıyorduk. Gölcük Belediyesi ekipleri tarafından yapılan bu merdiven ile bu sıkıntımız ortadan kalkmış oldu. Başkanımıza ve belediye ekiplerine emeklerinden dolayı teşekkür ederiz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.