DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük Ülkü Ocaklarında Yeni Başkan TANER KOÇ OLDU

Gölcük Ülkü Ocaklarında Yeni Başkan

TANER KOÇ OLDU

Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı psikolog Cihan Ayten’in MHP İl başkan yardımcılığı görevine atanmasını ardından boşalan yerine Genel Başkan Ahmet Yiğit Yıldırım’ın onayı ve Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Abdulkadir Özdemir’in takdiri ile Gölcük  Ülkü Ocaklarına,  ülkücü camiada uzun yıllar hizmet veren, her kademede görev almış  aynı zamanda ilçe yöneticisi olan iş insanı Taner Koç atandı.

Katılım yoğun oldu

Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen törene Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdülkadir Özdemir, MHP Kocaeli İl Başkan Yardımcıları Ögetay Bal ve Cihan Ayten, Kocaeli İl Ocak Başkan Yardımcıları, eski ocak başkanları, MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır ve yönetimi, Gölcük’te ki ülkücü hareketin önderliğini yapmış kıymetli isimler, Gölcük MHP önce ki dönem ilçe başkanları, MHP Kocaeli eski İl Başkan yardımcısı Hüseyin Çakıroğlu, Gölcük Belediyesi MHP Meclis üyesi Savaş Toprak ve eğitim camiasının ülkücü idarecileri katıldı.

Özdemir, “Ülkü Ocakları da bu sigortanın güçlü neferlerinin yetiştiği, kutlu ve kutsal yuvamızdır”

Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdülkadir Özdemir  yaptığı atama öncesi konuşmasında altı çizilecek açıklamalar yaptı. Özdemir; “Genel başkanımızın kıymetli cümlesini sizlerle paylaşmak isterim. Başkanımız; “Ben, Ülkü Ocakları’nda yetişmekten iftihar eden bir Genel Başkanım. Hayatım boyunca kalbimin ve fikrimin bir köşesinde Milliyetçi Hareket Partisi’ni, diğer köşesinde Ülkü Ocakları’nı bir sancak gibi taşıdım.”Bende Ülkü Ocakları’nda yetişmekten iftihar ediyorum, Ülkücü hareket bu ülkenin sigortasıdır. Ülkü Ocakları da bu sigortanın güçlü neferlerinin yetiştiği, kutlu ve kutsal yuvamızdır. Bu yapıyı aynı sadakat, azim ve inanç ile yürüteceğine inandığım, aldığı bayrağı daha da ileriye götüreceğinden şüphem olmayan Taner Koç  başkanımıza da güveniyor, başarılar dileyerek, bugün sancağı Gölcük’ün değerli insanı Taner Koç kardeşime teslim ediyorum. Özellikle şunu belirtmek isterim, ben ne isem Taner Koç o dur. Allah vazifesini hayırlı uğurlu eylesin. Ülkü Ocakları Başkanlığı bir ülkücünün ulaşabileceği en son ve en şerefli makamdır. Bundan sonraki görevler ülkücünün dava hizmetini perçinler ve başarılarına yenilerini ekleme fırsatı bulur. Bugün burada kalabalık ailemi görmek beni son derece bahtiyar etmiştir. Atamaya katılan,  böylesine birbirinden değerli abilerimizi ve kardeşlerimizi görmek, omuz omuza olmak  beni ziyadesiyle memnun etti. Son olarak da Gölcük’te geçmiş dönemlerde Ülkü Ocakları başkanlığı yapan tüm Ülküdaşlarımıza da teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Koç, “Ülkücü Hareketin ilerlemesi için mücadelemizi vereceğiz”

Gölcük Ülkü Ocakları’nı Yeni Başkanı Taner Koç  yaptığı konuşmada ise,” Beni bu göreve layık gören Genel Başkanım Ahmet Yiğit Yıldırım’a, Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanım Abdulkadir Özdemir  teşekkürlerimi iletiyorum. Ülkücü Hareketin ilerlemesi için mücadelemizi vereceğiz. Bugüne kadar görevi devam ettiren Ocak Başkanlarıma ve yönetimimize teşekkür ediyor. Çıtayı daha da yukarılara taşıyacağımı bildirmek isterim. Gecemizi gündüzümüze katıp Ülkücü hareketin bekası için çalışacağız. Ülkücülük günü birlik yaşam tarzı değil toprak oluncaya kadar devam ettirilecek şerefli bir yolculuktur anlayışı ile Gölcük’te ülkücüleri kucaklamak, bir ve beraber olarak, Gölcük’te ki hedeflerimiz bir bir yapmak en büyük arzumdur. Bu duygularla hepinize saygılar sunar teşekkür ederim” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.