DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcüklü Oyuncu Yusuf Atasoy Şehit Mehmet Kamil anısına FOTOĞRAF SERGİSİ AÇTI

Gölcüklü Oyuncu Yusuf Atasoy Şehit Mehmet Kamil anısına

FOTOĞRAF SERGİSİ AÇTI

Ülkemizin önemli dizilerinde ve firmaların reklamlarında boy gösteren Gölcük’lü Yusuf Atasoy, eğitim gördüğü okulu Rheinland Pfalz İlköğretim Okulu’nda Gaziantep Müdafaasında henüz 14 yaşında Şehit olan, Mehmet Kamil anısına fotoğraf sergisi açtı. Atasoy’un fotoğraf sergisine Gölcük’ün önemli isimleri katılım sağlarken, sergi büyük beğeni topladı.

Sergi açılışına önemli isimler katılım sağladı

Oynadığı Ünlü Dizi ve Firmaların reklamlarında büyük beğeni toplayan ve Gölcük’ümüzü başarıyla temsil eden Yusuf Atasoy, örnek bir çalışmaya daha imza attı. Yusuf Atasoy, Rheinland PFalz İlköğretim Okulu’nda Şehidimiz Mehmet Kamil anısına fotoğraf sergisi açtı. Sergi açılışına;  İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, Gölcük Belediye Başkan Yardımcıları Fikret Ormancıoğlu ve Şevket Kaba, Şube Müdürü Abdülhalik Köse, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, Okul Müdürleri ve Öğretmenler ile Ünlü Dizi ve Filmlerde rol alan Gölcüklü Oyuncu İsmet Çık katılım sağladı.

Yusuf Atasoy bu anlamlı sergisiyle bir kez daha büyük takdir topladı

Sergi açılışında konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Atasoy’u anlamlı ve örnek sergisi için kutlarken, ‘Şehitlerimizi ve Gazilerimizi asla unutmayacağız’ dedi. Sergi açılış kurdelesini İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve Yusuf Atasoy kesti. Daha sonra Şehidimiz Mehmet Kamil anısına sergilenen fotoğraflar davetliler tarafından gezildi. Atasoy, bu anlamlı sergisiyle bir kez daha büyük takdir topladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.