DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük’te 4 Şehit, 11 Gazi evlerinde ziyaret edildi GÖNÜLLERE DOKUNULDU

Gölcük’te 4 Şehit, 11 Gazi evlerinde ziyaret edildi

GÖNÜLLERE DOKUNULDU

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un talimatlarıyla Gönülden Gönüle projesi kapsamında ilimizin her bir yerindeki tüm şehit yakınları ve gazilerimiz ziyaret edilerek gönüllerine dokunulmaya devam ediliyor. Vali Yardımcıları tarafından yapılan ziyaretlerde Gölcük’te 4 Şehit ailesi ile 11 gazi ve gazi ailesi evlerinde ziyaret edildi.
 
Gönlü alınmayan tek bir şehit yakını ve gazimiz kalmayıncaya dek ziyaretlerini yapmak üzere görevlendirilen Vali Yardımcıları, il genelinde yaptıkları hane ziyaretlerine son olarak Gebze ve Gölcük ilçelerinde devam ettiler. Vali Yardımcıları ilçemizde 4 Şehit ailesi ile 11 gazi ve gazi ailesini ziyaret ederken, aynı zamanda Gebze ilçesinde de 3 Şehit ailesi ile 11 gazi ve gazi ailesini ziyaret ederek gönüllerine dokundular.

Gölcük’te Ziyaretler Gerçekleştirildi

İlçemizde  ikamet eden 4 Şehit ailesi ile 11 gazi ve gazi ailesini hanelerinde ziyaret eden Vali Yardımcısı Ali Ada, hatırlarını sorarak hayır dualarını aldı. 


Şehitlerimizin Baba Ocakları ve Kahraman Gazilerimiz Ziyaret Edildi

Kocaeli Vali Yardımcısı Ali Ada, Gölcük’te farklı mahallelerinde ikamet eden Şehitlerimiz; İbrahim Geçer, Mustafa Yavaş, Süleyman Kavas ve Erdoğan Çakır’ın emanetlerini ziyaret edip, sabırlar diledi. Vali Yardımcısı Ali Ada daha sonrasında Gazilerimiz; Osman Karahasanoğlu, İsmail Kahraman, Recep Şahin, Yahya Cafer Taşın, Abdullatif Okyar, Sebahattin Bülbül, Alaattin Ekinci, Azem Barutçu, Ahmet Fahri Erbaş, Ramazan Karakullukçu, Nurhan Yazıcı’nın evlerine misafir olan, bir ihtiyaç ve taleplerinin olup olmadığını soran Vali Yardımcısı Ali Ada, onur abidelerimizle yakından ilgilenerek hal ve hatırlarını sordu.

Gebze İlçesinde de Ziyaretler Gerçekleştirildi

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un örnek projelerinden biri olan ve görev yaptığı her yerde başarı ile uyguladığı Gönülden Gönüle projesi kapsamında, Gebze ilçesinde ikamet eden 3 Şehit ailesi ile 11 gazi ve gazi ailesini hanelerinde ziyaret eden, bir ihtiyaç ve talepleri olup olmadığını soran Vali Yardımcısı Dursun Balaban, onlarla hem hal olarak hayır dualarını almaya, gönül köprüleri kurmaya devam etti. 

Şehitlerimizin Emanetleri ve Onur Abidelerimiz Ziyaret Edildi

İlk olarak Şehidimizin emanetleriyle bir araya gelen ve onlarla hasbihal eden Vali Yardımcısı Dursun Balaban; Gebze ilçesinin farklı mahallelerinde ikamet eden Şehitlerimiz; Serdal Koçak, Oğuzhan Demir ve Şahin Çetin’in emanetlerini ziyaret edip, sabırlar diledi.  Ziyaretlerinin devamında Gazilerimiz; Mustafa Koç, Celal Ersen, Cemal Uslu, Yılmaz Yıldırım, Sabri Gün, Muharrem Öztürk, İbrahim Sabahattin Gürbıyık, Behçet Tingoz, Naim Koçar, Camal Uluçay ve Mustafa Malkoç’un evlerine misafir olan Vali Yardımcısı Dursun Balaban, onur abidelerimizle yakından ilgilenerek hal ve hatırlarını sordu.

“Allah sizleri sevdiklerinizle cennetinde buluştursun”

Gazilerimiz ile bir süre hasbihal eden Vali Yardımcılarımız: Vatan, bayrak ve millet sevgisi uğruna bir an bile düşünmeden şehadete yürüyen yiğitlerimizin emanetleri ve kahraman gazilerimiz için ne yapsak azdır. Şehitlerimizin ve kahraman Gazilerimizin sayesinde bu topraklarda hür ve bağımsız yaşıyoruz. Allah sizleri sevdiklerinizle cennetinde buluştursun.” diyerek Valimiz Seddar Yavuz’un selamlarını ilettiler.

“Allah Devletimize zeval vermesin”

Gerçekleştirilen ziyaretlerden dolayı onur duyduklarını belirten gazilerimiz ve şehitlerimizin aileleri Vali Seddar Yavuz’a selamlarını ileterek: “Hatırlanmak çok güzel. Her zaman yanımızda olan, bizleri unutmayan Sayın Valimize ve devlet büyüklerimize teşekkür ediyoruz. Allah Devletimize zeval vermesin.” diyerek, memnuniyetlerini belirttiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.