DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük’te ‘Kitap Konuşan Çocuklar Projesi’ protokolü imzalandı ‘KİTAP OKUMAK HAYATIMIZIN BİR PARÇASI OLMALI’

Gölcük’te ‘Kitap Konuşan Çocuklar Projesi’ protokolü imzalandı

‘KİTAP OKUMAK HAYATIMIZIN BİR PARÇASI OLMALI’

Gölcük İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü, Gölcük Gençlik Merkezi Müdürlüğü ve Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında “Kitap Konuşan Çocuklar Projesi” protokolü imzalandı.

Protokol imza törenine Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, Gölcük Gençlik Merkezi Müdürü İsmet Ormancıoğlu ve Gölcük İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Tutku Aykaç katıldı.

‘’Evde Kitap Sohbeti Zamanı”

 Bu proje ile aynı zaman dilimi içerisinde aynı kitabı okuyan öğrencilerin bu kitaplarla ilgili ders dışında da ortak sohbet ortamı oluşturmaları, derslerde okuma becerilerini geliştirmeye yönelik sohbet ortamlarının oluşturulması, “Evde Kitap Sohbeti Zamanı” adı altında sohbet ortamlarının oluşturulması, okur yazar buluşmalarının yapılması yöntemleriyle kitap okumayı hayatın bir parçası haline getirmek, kitap okumaya karşı daha istekli olmak, kelime dağarcığının genişletilmesi yoluyla düşünme ve anlama kabiliyetini geliştirmek amaçlanıyor.

Halka açık yerlerde kitap okuma saatleri düzenlenecek

Proje kapsamında Gölcük Gençlik Merkezi Müdürlüğünün koordinesinde çevrim içi ya da yüz yüze okur-yazar buluşmaları, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gölcük İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü koordinesinde Gölcük Anıtpark, Değirmendere, Kavaklı ya da Denizevler sahil kesimleri gibi halka açık yerlerde kitap okuma saatleri düzenlenecek ve belirli süre kitap okuyanlara kitap hediyeleri takdim edilecektir. Kitap okuma projesinde başarı elde eden öğrencilere için ise yaz kampı v.b. etkinlikler düzenlenmesi planlanmaktadır.

Projede görev alacak isimler belli oldu

Projenin Yürütme Kurulunda Gölcük İmam Hatip Ortaokulu Türkçe Öğretmenleri Teslime Dervişoğlu, Didem Yurdakul, Cemal Alemdar ve Yavuzhan Kara görev yapacaklar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.