10325,76%1,56
40,07% 0,07
47,03% 0,16
4277,07% 0,25
6842,71% 0,31
İYİ Parti İzmit İlçe Başkanlığı birlik ve beraberlik İçinde Yeni Yılı Kutladı
İYİ Parti İzmit İlçe Başkanlığı düzenlediği organizasyonda İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, Belediye Meclis Üyeleri Nurettin Bulut, Yaşar Kardaş, İlçe Sekreteri Cemil Uslu, Teşkilat Başkanı Sinan Yıldız, Kadın Politikaları Başkanı Fatoş Yıldız Atik, İlçe Başkan Yardımcıları, İlçe Yöneticileri, Mahalle Temsilcileri, Kadın Politikaları, Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Özdemir ve İYİ Gençlerle yeni yıl öncesi toplanarak yemek yediler.
Filiz, ‘4 aylık bir süre içerisinde 800 üye yaparak 2000 üyeyi geçtik’
Programda konuşan İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz “2021 yılını acısıyla tatlısıyla tamamlıyoruz, böyle bir organizasyonu daha önce yapmayı planlıyorduk ama pandemi sebebiyle bir türlü ayarlayamadık. Bizlere restoranını açan İl Başkan Yardımcımız Sn. Kaan Dilmen’e teşekkürlerimi iletiyorum. Bizi tetikleyen şey, Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’e verdiğimiz 2000 üye sözünü tamamlamış olmamız. 4 aylık bir süre içerisinde 800 üye yaparak 2000 üyeyi geçtik. Her bir parti yöneticimizin, kadın politikalarımızın, gençlik kollarımızın ve özellikle mahalle temsilcilerimizin emeği çok fazla. Bir sonraki hedefimiz en kısa süre içerisinde 3500 üyeye ulaşmak olacak. 2022 yılının halkımıza refah, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum’ dedi.
2022’de hedefler büyük
Programın devamında en çok üye yapan Mahalle Temsilcileri Öznur Sevimli, Mustafa Coşkun, Nedret Yılmaz, Kadın Politikaları ekibinden Özgül Alpay, Sevinç Yalçın, Hayriye Bekar ve Gençlik Kollarından Doğukan Erginalp’e teşekkür plaketleri takdim edildi. Birlik ve beraberlik içerisinde geçen gecede İYİ Parti İzmit 2022’ye hoşgeldin dedi.